Σταμάτησε να τραγουδάει και ζήτησε χαρτομάντιλο - Το κομμάτι που ''τσάκισε'' τη Νατάσα Θεοδωρίδου ξεσπώντας σε κλάματα (Βίντεο)

Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταμάτησε να τραγουδάει και ζήτησε χαρτομάντιλο - Το κομμάτι που ''τσάκισε'' τη Νατάσα Θεοδωρίδου ξεσπώντας σε κλάματα (Βίντεο)

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπητές Ελληνίδες τραγουδίστριες, που έχουν τραγουδήσει για τον έρωτα και αυτή δεν είναι άλλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που τα κομμάτια, που κυκλοφορεί είναι ένα και ένα.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που το κοινό έχει παρατηρηθεί να ''λυγίζει'' με τα κομμάτια της Θεοδωρίδου, τόσο με το νόημα των στίχων τους, όσο και με την μελωδία της μουσικής. Πρόσφατα ωστόσο είδαμε την ίδια την τραγουδίστρια να ξεσπάει σε κλάματα.

Η συγκίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου σε εμφάνισή της

Την ώρα λοιπόν, που η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευε το τραγούδι της ''Περηφάνια μόνο'' ξέσπασε σε κλάματα - για άγνωστους λόγους - ζητώντας από την ορχήστρα πίσω της ένα χαρτομάντιλο. Το κοινό από τη μεριά του χειροκρότησε την Νατάσα, που μοιράστηκε μαζί του αυτήν την έντονη συναισθηματικά στιγμή της (δείτε εδώ τη φορά έκλαψε στη σκηνή και εξήγησε το λόγο).

Τα δάκρυα για το ξεκίνημά της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι. Μάλιστα, όταν θυμήθηκε το πως ήρθε στην Αθήνα... συγκινήθηκε και βούρκωσε.

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη» είπε και συγκινήθηκε!

«Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών - δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», εξομολογήθηκε.