«Το λέω γιατί είμαι παθούσα...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο Κουρή και Τοπαλίδου

«Εμένα με συγκινεί και το ότι είναι ο γιος τους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Το λέω γιατί είμαι παθούσα...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο Κουρή και Τοπαλίδου

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεσα από την εκπομπή της Happy Day, με αφορμή τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, απόσπασμα του οποίου προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/12. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο "καυτό" φιλί που έδωσαν οι νεόνυμφοι έξω από την εκκλησία (δείτε εδώ φωτογραφία).

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι, την Τρίτης 12/12, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί μαζί με τις οικογένειές τους για να τους καμαρώσουν (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Αν αυτό που έχει κανείς να σχολιάσει είναι το πόσο παθιασμένα φιλήθηκαν, εντάξει δεν πειράζει, ας το σχολιάσουμε. Το λέω γιατί είμαι παθούσα Νίκο Κουρή» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εμένα με συγκινεί και το ότι είναι ο γιος τους. Δεν λέω να τα κάνουμε ανάποδα αλλά στη ζωή το ότι αυτό το ζευγάρι μετά από τέτοια κοινή πορεία αποφασίζει ότι θέλει να ζήσει και αυτό το μυστήριο και να ενωθεί με τα ιερά δεσμα του γάμου, κάτι σημαίνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του ζευγαριού για την απόφαση του γάμου

«Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο, γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό», είχε πει η Έλενα Τοπαλίδου.

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί εγώ το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα. Ξέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που είναι σε αυτόν τον χώρο», είχε πει από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής στην κάμερα του Mega Καλημέρα.