Ντυμένοι Superman και Batman: Οι λαμπεροί καλεσμένοι του γάμου της Έλενας Τοπαλίδου & του Νίκου Κουρή

Να ζήσετε!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, μία από την πιο ευτυχισμένη και σημαντική ημέρα της ζωής τους βίωσαν οι ηθοποιοί, Έλενα Τοπαλίδου και Νίκος Κουρής. Το ζευγάρι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, αλλά και την απόκτηση του μονάκριβου τους γιου, Πέτρου, πήραν τη μεγάλη απόφαση και να ενώσουν και επίσημα τη ζωή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώπιον αγαπημένων φίλων, συγγενών, αλλά και συναδέλφων (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της γυναίκας).

Φυσικά, σε έναν τόσο λαμπερό γάμο σαν τον δικό τους, τον οποίο προετοίμαζαν εδώ και αρκετό καιρό, δε θα μπορούσαν τα ονόματα, που παρευρέθηκαν από το χώρο του θεάματος, να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακά, αλλά δεν έλειπαν και τα πιο περίεργα στιγμιότυπα, όπως οι δύο καλεσμένοι, που πήγαν Superman και Batman.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Πρώτος από τους πιο λαμπερούς καλεσμένους του ευτυχούς γεγονότος, τον οποίο εμείς εντοπίσαμε, δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, λίγες μέρες μετά από την είδηση του χωρισμού του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη.

μαρκουλάκης σχέση

Στη συνέχεια, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πολύ λαμπερή εμφάνιση της σκηνοθέτιδας της ταινία "Φόνισσα", Εύας Νάθενα, με τα παιδιά της. Να υπενθυμίσουμε, πως η νύφη ήταν μία εκ των βασικών συντελεστών της ταινίας, επομένως δε θα μπορούσε να λείπει η πρωτεργάτρια της επιτυχίας.

φόνισσα σκηνοθέτης

Αντίστοιχα, και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ως πρωταγωνίστρια της ταινίας, δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν στην ευτυχέστερη μέρα της ζωής του ζευγαριού.

καραμπέτη

Και η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού, στη θεατρική παράσταση "Η Εκατομμυριούχος", Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν εκεί μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο. Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να παραχωρήσει και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ τι είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια).

ζουγανέλη

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ήταν επίσης εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ελευεθρία Κοντογιώργη.

γαβαλάς

Τέλος, παρούσα στο ευτυχές γεγονός του ζευγαριού, παρούσα ήταν και η αγαπημένη ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα, η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με τους γιους της. Μάλιστα, τα μικρά αγοράκια επέλεξαν να τραβήξουν τις εντυπώσεις και να φορέσουν τα πιο ιδιαίτερα ρούχα τους, αφού ντύθηκαν Superman και Batman.

παπαληγούρα παιδιά

Πώς είχε αποκαλύψει το επόμενο βήμα για τη ζωή του ο Νίκος Κουρής και για τον επικείμενο γάμο του;

Ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη για τα επαγγελματικά, αλλά και για προσωπικά του.

Ο γνωστός ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Η Εκατομμυριούχος" με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αφού μίλησε για τη χαρά να συνεργάζεται με έναν τόσο ταλαντούχο θίασο, ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε, πως νιώθει, όταν βρίσκονται κάτω από τη σκηνή η γυναίκα του και το παιδί του.

Εκείνος, τότε απάντησε, πως «Αισθάνομαι πολύ διαφορετικά. Αυτοί είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στην πραγματικότητα στη σκηνή». «Το να χαρίσεις αυτό, που έχεις φτιάξει στη γυναίκα σου και στο παιδί σου με όλη σου την ψυχή, όπως και στο κοινό βεβαίως, αλλά ο πρώτος άξονας είναι η οικογένειά σου. Το πρώτο πράγμα που σου δίνει λόγο να κάνεις κάτι», εξήγησε, ενώ είπε, πως νιώθει αγχωμένος, όταν είναι παρόντες στις παραστάσεις του.

Δείτε επίσης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Νίκος Κουρής

«Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος, που η γνώμη του για εμένα έχει τεράστια σημασία, δηλαδή τη μόνη σημασία. Γιατί ξέρω, ότι με αγαπάει, γιατί εμπιστεύομαι πάρα πολύ το γούστο της», αποκάλυψε για την αγαπημένη του, αλλά και πως «Και εξαιτίας της προσωπικής μας σχέσης, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου». «Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε ένα τέτοιο παιδί. Μας ακούει, είναι υπεύθυνο. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει χωρίς να τον πιέζουμε. Και περιμένουμε πότε θα σκάσει η εφηβεία», συμπλήρωσε για το γιο του.

Τέλος, αποκάλυψε, πως δεν έχει παντρευτεί ακόμα με την Έλενα Τοπαλίδου, την επί 18 χρόνια σύντροφό του, «όχι ακόμα (δεν έχουμε παντρευτεί). Πλησιάζει. Είναι πολύ σημαντικό που θα το κάνουμε τώρα». Να σημειώσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός στις 13, Οκτωβρίου μπήκε στην ηλικία των 50, κάτι που σχολίασε και ο παρουσιαστής με την είσοδό του στην εκπομπή.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: