«Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση

«Έχω κι άλλα να δώσω στη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση

Η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι οικοδέσποινα της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής, "Οδός Ζαρίφη 2", του Open. Με τη δουλειά της αυτή έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει προκαλέσει γέλιο μέχρι δακρύων με τα σκετς, που ετοιμάζει με τους συνεργάτες της (δείτε εδώ που παίρνει τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου).

Κάτι αντίστοιχο, έκανε και σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, που βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και αποφάσισε κατά την είσοδό της να μιμηθεί την οικοδέσποινα, Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το περιστατικό). Παράλληλα, δε δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή και να αποκαλύψει άγνωστα περιστατικά της σχέσης της με το νέο της σύντροφο (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Τέλος, η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δε δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες, που αντιμετώπισε τα χρόνια, που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης

«Έχω κι άλλα να δώσω στη νέα μου εκπομπή, είναι μία ζώνη του Open, που δεν υπήρχε τα προηγούμενα. Με τα νούμερα τηλεθέασης, μία κλαίμε, μία γελάμε», είπε αρχικά για το project, που έχει αναλάβει φέτος.

«Είμαι κάθετη στο να μην απαντάς στα αρνητικά σχόλια. Είναι κάτι, που ιντριγκάρει τον κόσμο το κουτσομπολιό. Θεωρώ, ότι το να συνεχίζεις να απαντάς γίνεται μοιραίο για την πορεία μιας εκπομπής γιατί από ένα σημείο αυτό θα είναι και η απαίτηση, "με τι θα σκοτωθούμε αυτή την εβδομάδα;". Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Με πιάνει τρέλα με το ψέμα και με τα ρατσιστικά σχόλια», ανέφερε για τις κριτικές, που μπορεί κάποιος να δεχθεί.

«Ήμασταν σε μία εποχή όπου η τηλεόραση ήταν στα πολύ ροκ της. Μέχρι τότε η τηλεόραση είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα ήταν κούκλα μπούκλα, στερεοτυπική. Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα με κλάμερ, αρβύλες, σχεδόν άβαφη, υπήρξαμε λίγο πιο ροκ στα δεδομένα και σπάσαμε ένα στερεότυπο. Υπάρχει μια αλλαγή. Εννοείται, ότι τότε έπεσε όλο το κατεστημένο να πει, "μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί, κοντοί, που δεν είναι ξανθοί". Στην αρχή με επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια», εξομολογήθηκε για τα πρώτα της βήματα.