Η μία στα μπλε και η άλλη στα πράσινα - Τα ψώνια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την αδερφή της, Κατερίνα, στο κέντρο της Αθήνας

Σπάνια τις βλέπουμε μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε από το ταξίδι της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο στολισμένο Λονδίνο (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τα ακριβά εστιατόρια και τις βόλτες που έκαναν εκεί) και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την αδερφή της, Κατερίνα, την ώρα που έκαναν οι δυο τους τα ψώνια τους, πιθανότατα για τις γιορτές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια φορούσε τζιν καμπάνα παντελόνι, με λευκή μπλούζα από μέσα και από πάνω ένα πολύ ιδιαίτερο σακάκι, σε μπλε απόχρωση σαν εκείνη του τζιν της, με σχέδια. Είχε επιλέξει μπεζ παπούτσια τύπου loafers από κάτω, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία μικρή ταμπά τσάντα που χωράει τα απαραίτητα.

Τα ψώνια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την αδερφή της στο κέντρο της Αθήνας

Η Κατερίνα Σπυροπούλου, από την άλλη πλευρά, είχε ντυθεί στα πράσινα, με ψηλόμεσο παντελόνι και μπλούζα με φουντωτά μανίκια, ενώ είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με λευκά sneakers και μία τσάντα σε ίδιο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Οι δυο τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αλλά συνέχισαν την βόλτα τους ανενόχλητες.

Σπυροπούλου αδερφή

Σπυροπούλου αδερφή Κατερίνα

Η εμφάνιση που είχε κάνει η Κατερίνα με τον σύντροφό της στα βαφτίσια του μικρού Βλάσση

Το βράδυ του Σαββάτου (2/9) πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με το μυστήριο να γίνεται σε εκκλησία στο Καβούρι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η δεξίωση και ένα λαμπερό πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με καλεσμένους του ζευγαριού κοσμικά πρόσωπα, αλλά και την οικογένεια της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία (δείτε εδώ τον χλιδάτο στολισμό).

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει την αδερφή της Σπυροπούλου, που πόζαρε με τη μητέρα τους, Πόπη. Ο λόγος για την Κατερίνα, που έχει σπουδάσει Διεθνολόγος και παρευρέθηκε στα βαφτίσια της αδερφής της μαζί με το σύντροφό της.

Πολύ κομψή ήταν η Κατερίνα Σπυροπούλου με το μάξι γοργονέ φόρεμα της. Η ίδια απόλαυσε το ποτό της, χορό με τους καλεσμένους και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τον καλό της, τη μητέρα και τον πατέρα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα αδερφή

Σπυροπούλου αδερφή

«Να μας ζήσει το αγόρι μας», έγραψε η Κατερίνα Σπυροπούλου.