Προδόθηκαν από τα story στο Instagram - Μαζί στον γάμο Τοπαλίδου & Κουρή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος

Το κοινό στιγμιότυπο από το γλέντι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά το διαζύγιό της με τον Σπύρο Δημητρίου, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και παρόλο που αρχικά προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, η σχέση τους διέρρευσε στα media. Για λίγο καιρό, ενώ έδειχναν πως έχουν φτιάξει ξανά τη ζωή τους, δεν μιλούσαν ο ένας για τον άλλο στις κάμερες και στις συνεντεύξεις, μέχρι που η τραγουδίστρια "έσπασε" τη σιωπή της (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Προσπαθούν, βέβαια, ακόμη να μην τραβούν τα βλέμματα, γι' αυτό και μέχρι στιγμής έχουν κάνει μία κοινή δημόσια εμφάνιση (δείτε εδώ φωτογραφίες). Και στον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου δεν έφτασαν μαζί. Προδόθηκε μέσα από story στο Instagram την ώρα του εορτασμού στο γλέντι, όμως, πως εκείνος την συνόδευσε.

Η κοινή εμφάνιση του Νίκου Συρίγου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον γάμο Κουρή - Τοπαλίδου

Ζουγανέλη Συρίγος γάμος Κουρή Τοπαλίδου

Οι δηλώσεις της στις κάμερες για τον γάμο του ζευγαριού, αλλά και τον δικό της

Εκτός από τις ευχές, που είπε δημόσια η Ελεονώρα Ζουγανέλη για το ζευγάρι, στη συνέχεια δέχτηκε μια προσωπική ερώτηση σχετικά με το αν δέχεται να της πούνε ''και στα δικά της'' με την ίδια να απαντάει!

«Τους γνώρισα φέτος μέσα από την παράσταση είναι ένα υπέροχο ζευγάρι, τους εύχομαι τα καλύτερα, να πάρουν δύναμη και φως για τη συνέχεια. Να σου πω την αλήθεια στην παράσταση δεν τον έχω δει με άγχος, τώρα δεν ξέρω», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Στα δικά μου; Ε τώρα, σας ευχαριστώ, οι ευχές είναι καλοδεχούμενες!», συνέχισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.