Σε πέτρινο αριστοκρατικό ξενοδοχείο στη μέση του δάσους - Η σύντομη απόδραση της Βίκυς Καγιά σε χωριό της Αρκαδίας

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μπορεί αυτή τη σεζόν να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, από επιλογή της (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που την σταμάτησε), ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media της και ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 600 χιλιάδες ακόλουθους, δημοσιεύοντας καθημερινά stories και φωτογραφίες από τη ζωή της με τα παιδιά της και τις νέες της ασχολίες.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η ίδια έφυγε από την Αθήνα για λίγα βράδια και έμεινε σε ένα πέτρινο ξενοδοχείο στη μέση του δάσους σε χωριό της Αρκαδίας, μαζί με φίλους και συνεργάτες της, τράβηξε πολλές φωτογραφίες και της ανέβασε στο προφίλ της, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Φωτογραφίες από την απόδραση της Βίκυς Καγιά στην Αρκαδία

Πόζαρε μπροστά από το στολισμένο κατάλυμα, δίπλα στη φωτιά στον εξωτερικό χώρο μαζί με την παρέα της, ενώ έκανε και την βόλτα της ανάμεσα στα δέντρα μαζί τους, απαθανατίζοντας κάθε στιγμή για να της μείνουν αξέχαστες. Η εμφάνισή της με το μακρύ καρό μπουφάν έκανε χαμό!

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή στα 32 είπα "μήπως δεν θέλω να κάνω παιδιά;"» - Η σπάνια εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά για την προσωπική της ζωή

Το υπερπολυτελές σπίτι της και του Ηλία Κρασσά στην Βούλα

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια, την οποία έχουν στεγάσει στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην Βούλα. Εκεί περνούν όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο Ηλία, ειδικά τώρα που η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση (δείτε το λόγο).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει διάφορους χώρους από το υπερπολυτελές σπίτι τους, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό με σικάτη διακόσμηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την συγκεκριμένη οικία την πήραν με τον σύζυγό της, όταν ήταν ακόμη στα μπετά και αυτό που την κέρδισε περισσότερο ήταν το ύψος της που θυμίζει νεοϋρκέζικο loft.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι έχει γήινα χρώματα με μοντέρνες λεπτομέρειες και πολύ φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Στον δεύτερο όροφο που είναι τα δωμάτια, έχει και έναν ξεχωριστό χώρο όπου είναι η γκαρνταρόμπα της στην οποία έχει εκατοντάδες ρούχα και πολλά παπούτσια.

Εντυπωσιακός επίσης είναι και ο πράσινος κήπος της, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους!

Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά έκανε μια μικρή στροφή στην καριέρα της και την θα την δούμε να πρωταγωνιστεί σε ταινία, η οποία έκανε επίσημη πρεμιέρα - δείτε σε ποια και φωτογραφίες.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος