«Με θαύμασα που κούμπωσε το φόρεμα...» - Ανανεωμένη και αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του MEGA

Η εξομολόγηση για τα κιλά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με θαύμασα που κούμπωσε το φόρεμα...» - Ανανεωμένη και αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του MEGA

Με μαγειρική ξεκίνησε και σήμερα, Πέμπτη 14/12, η εκπομπή του MEGA, Ελένη, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε ένα θέμα που φαίνεται πως την απασχολεί πολύ τελευταία. Πάντοτε προσέχει τα κιλά και την εικόνα της, όμως αισθάνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει "ξεφύγει", γι' αυτό και μπήκε ξανά σε πρόγραμμα, ώστε να "ξεφουσκώσει" πριν τις γιορτές.

Μίλησε, λοιπόν, για το γεγονός πως όλοι, όταν κάτι φαίνεται να μας δυσαρεστεί πάνω μας πρέπει να βάζουμε στόχους για να το αλλάξουμε, χωρίς να βάζουμε εμπόδια στον εαυτό μας. Αυτό έκανε κι εκείνη και κατάφερε να μπει ξανά στα ρούχα της (δείτε εδώ την δίαιτα των δύο εβδομάδων που ακολουθεί).

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά της

«Μία ζωή εμείς οι γυναίκες συζητάμε για τα κιλά μας. Γιατί μας επηρεάζει αυτό τόσο πολύ, μου λες; Δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν κλειδώσεις το στόμα, και δεν πεις "τώρα που γουργουρίζει η κοιλιά μου, που μου μυρίζει κάτι και έχω τρελαθεί, να μην κάνω όνειρα, ξέχνα το…". Αυτό λέω εγώ τις φορές που θέλω να μπω σε πρόγραμμα. Γιατί, ναι να έχουμε μία ωραία ζωή, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές για να φάμε, όπως ότι είναι γιορτές, όταν γιορτάζουμε μία επέτειο ή όταν είναι καλοκαίρι. Πρέπει να τα πετάξεις όλα από το μυαλό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις για τους άλλους. Για σένα να το κάνεις!

Δηλαδή, εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το υπέροχο φόρεμα. Το είχα ένα μήνα και το κοίταζα ξανά και ξανά. Δεν κούμπωνε κι έλεγα στον εαυτό μου "δεν κουμπώνει, τρως άτιμη". Τώρα που μπήκα, είπα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία. Εγώ δεν αλλάζω νούμερο, απλά αναρωτιέμαι αν έφαγα. Από το κουμπί που έσπασε εδώ μέσα την άλλη φορά, είπα “το παράκανες κούκλα μου, έρχονται και γιορτές”. Θέλω να πω όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είναι η ζωή σου, αν κάποια πράγματα σε κάνουν να νιώθεις άβολα και τώρα μιλάμε για το σώμα μας, έχεις το δικαίωμα να το πας εκεί που θέλεις αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου. Μη λες "δεν μπορώ να το καταφέρω". Μπορεί να κλάψουμε λίγο πάνω από την κατσαρόλα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης το παραλίγο "καυτό" ατύχημά της στον αέρα.