Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της στο πάρτυ του Αλεξανδρου Πολυχρονιάδη

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στο λαμπερό πάρτυ του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη παρευρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Τετάρτης 13/12. Η τραγουδίστρια έκανε μια λαμπερή εμφάνιση και φωτογραφήθηκε μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε λοιπόν, στη Γλυφάδα στο νέο μαγαζί που άνοιξε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, Fit Mama. Ένα μαγαζί με healthy φαγητά και μεσογειακή κουζίνα. Εκεί βρέθηκε και το youweekly.gr, όπου ο γνωστός γυμναστής έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο έδωσε το παρον στο πάρτυ αλλά μαζί με την κόρη της δημοσίευσε και φωτογραφίες στα social media. Συγκεκριμένα η Δέποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη της. Και οι δύο λαμπερές και χαρούμενες χαμογελούσαν στον φωτογραφικό φακό.

Η άγνωστη ιστορία Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε η Μελίνα στις τηλεοπτικές κάμερες η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη την Πέμπτη 14/12 στο Πάμε Δανάη για την περίοδο που ήταν χωρισμένη και έπαιρνε συμβουλές από την Νικολαϊδη και τον Πολυχρονιάδη στο κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή.

«Μου φαίνεται πολύ γλυκό το όντως προσπαθεί να οριοθετηθεί και να πει: «Να μιλήσουμε για αυτό που είναι το πάρτι». Θέλω να σας πω όταν λοιπόν το 2019, αν θυμάμαι καλά είχα χωρίσει εγώ. Τότε τραγουδούσε η Δέσποινα σε ένα μαγαζί, έλεγα που θα πνίξω τον πόνο του; Στη Δέσποινα. Που θα τον πνίξω; Πήγαινα εγώ στο μαγαζί, ήταν εκεί η Μελίνα, η Κατερίνα η Παπαμερή φυσικά. Οπότε τους έλεγα παιδιά τι θα κάνω και είμαι χωρισμένη. Ζούσα μεγάλα δράματα.

Στα γκρουπ μιλούσαμε με face time και με τον Μάνο Μαγιάτη. Μιλούσε με μία παρέα, που δεν ήμασταν φίλοι ούτε μιλάμε κάθε μέρα αλλά μιλούσαμε και αναλύαμε τον χωρισμό. Επανασυνδέθηκα εγώ αργότερα οπότε λέω μου φέρατε γούρι και έχουμε ζήσει με τη Μελίνα και με τη Δέσποινα όλο αυτό και τώρα μου φαίνεται σαν ψέμα, που την ίδια περίοδο μίλαγα και με τον Αλέξανδρο που είναι φίλος του αγοριού που ήμουν τότε και τότε μίλαγα με αυτούς τους ανθρώπους σε διαφορετικές κλήσεις αλλά για το ίδιο θέμα.

Τώρα μου φαίνεται τόσο απίστευτο, που είμαι εδώ κάνουμε εκπομπή, παίζουμε αυτά τα πρόσωπα που είναι πια ζευγάρι ο Αλέξανδρος με τη Μελίνα. Πώς τα έφερε η ζωή; Καλά απίστευτο;», είπε η Δανάη Μπάρκα.