«Μου κόπηκαν τα πόδια! Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του, Ελένη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απάντησε αφορούν στην σχέση του με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν κάνουν πολύ παρέα πια (δείτε εδώ γιατί), αλλά και στην σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, και την κόρη τους.

Ο τραγουδιστής "λιώνει" για την μικρή του Ελένη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και πάντα συγκινείται όταν αναφέρεται σε εκείνη, όπως συνέβη και αυτή τη φορά. Εξηγεί, λοιπόν, πως αισθάνεται γενικότερα ως πατέρας και τι συνέβη στην έκπληξη που του είχε ετοιμάσει η καλή του σε κάποια γενέθλιά του με εκείνη.

Τα τρυφερά λόγια του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του, Ελένη

«Με τον Νίκο Βέρτη ουσιαστικά δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα. Ήμασταν φίλοι μέσω κοινής παρέας. Πηγαίνω και στο μαγαζί του όποτε μπορώ. Κι αυτός έχει έρθει μια φορά απ' ότι θυμάμαι. Κάποια στιγμή ήταν λίγο πιο κολλητή η παρέα μας, πήγαμε και πέντε φορές στο σπίτι του, ήρθε κι αυτός στο δικό μας. Ακόμα μιλάμε όποτε βρεθούμε. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ. Να είναι καλά, να είναι γερός και του εύχομαι να κάνει ένα παιδάκι, σύντομα όμως, γιατί Νίκο μου περνάει ο καιρός», είπε αρχικά ο ίδιος για τον συνάδελφό του.

Για το παιδί του, έπειτα, ανέφερε: «Εγώ την κόρη μου, την Ελενίτσα μου την έκανα στα 45, σήμερα είναι 8 κι εγώ 53. Μου έκανε έκπληξη μια φορά η Υβόννη, στα γενέθλιά μου σε μία συναυλία στην Πάτρα και ξαφνικά, πριν ξεκινήσουμε, βλέπω όλη την παρέα, και την Ελενίτσα μαζί, που τότε ήταν τριών ετών. Μου κόπηκαν τα πόδια. Πραγματικά ένιωσα την πηγαία αγάπη. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα».