Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Έχει ακούσει πολλά! Πολλές φορές τα έχει προκαλέσει κιόλας...»

Τα σχόλια στο Πρωινό σουσου για την συνέντευξη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Έχει ακούσει πολλά! Πολλές φορές τα έχει προκαλέσει κιόλας...»

Στην εκπομπή Πρωινό σουσου, σήμερα Παρασκευή 15/12 σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στο κανάλι του Fipster στο Youtube. Η επιχειρηματίας - influencer αποκάλυψε τις κρίσεις που έχει περάσει στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Στην εκπομπή του OPEN ωστόσο, στάθηκαν και στην εξομολόγηση που έκανε για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή, και την στιγμή που ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Όπως ανέφερε, παρόλο που έκανε αυτή την συγκινητική ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της, ακόμη και εκεί δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο σχολιασμός του Πρωινού σουσου για την Τούνη

Σχετικά λοιπόν τοποθετήθηκε και η Ελένη Τσολάκη, η οποία υποστήριξε την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει πως πολλές φορές η ίδια έχει προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια με διάφορες αναρτήσεις της.

«Είναι ένα κορίτσι που είτε το συμπαθείς, είτε το αντιπαθείς, αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε όλοι είναι ότι έχει ακούσει πολλά. Πολλές φορές τα έχει προκαλέσει κιόλας. Πολλές φορές έβαλε και λίγο οινόπνευμα στη φωτιά. Λίγο με τις αναρτήσεις της, λίγο με τις τοποθετήσεις της. Ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα που είχε τέτοια σχέση εξοικείωσης με τα social media», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια του OPEN.

«Μπορεί τα social media να γνωρίζει πολύ καλά αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που λες δεν γίνεται όλα να τα βλέπουν αρνητικά. Βρίσκουν πάντα κάτι να πουν, θα έπρεπε να ήταν μηνύσιμα κάποια πράγματα από αυτά που της γράφουν. Νιώθω ότι έχει θωρακιστεί όχι μόνο μέσα της αλλά και από το στενό της περιβάλλον. Έχει επιλέξει πέντε άτομα να είναι κοντά της και είναι μόνο αυτά», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Ιωάννας για τη μαμά της και το μωρό

«Κάθε μέρα με το μωρό είναι ευτυχία, ακόμα κι αν είναι σκα@τομέρα. Από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα ήταν ο χαμός της μαμάς μου. Βασικά, ήταν οι μέρες πριν τον χαμό της μαμάς μου, γιατί νιώθω ότι ο χαμός της ήταν σαν λύτρωση με όλα αυτά που πέρασε, οπότε, ναι, ο τελευταίος μήνας πριν την χάσω ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Νομίζω από τις πολύ συγκινητικές μέρες ήταν εκείνη που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Έγινε ακριβώς μετά τον χαμό της μαμάς μου, είχαν λίγες εβδομάδες διαφορά. Νιώθω ότι ήταν σαν να μου έστειλε η μαμά μου το μωρό, γιατί ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα τότε. Όταν "έφυγε" η μαμά μου που ένιωσα πολύ μόνη, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με στήριζε πάντα πολύ, έλεγα "Θεούλη μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω οικογένεια" και ήταν σαν να το άκουσε», είπε αρχικά.

«Πιστεύεις η μαμά σου θα ήταν περήφανη για σένα;», την ρώτησε τότε ο youtuber, με την ίδια να απαντά βουρκωμένη:

«Μη με κάνεις να κλαίω! Νόμιζα θα γελούσαμε... Η μαμά μου πάντα είναι περήφανη για μένα, ακόμα κι όταν τα κάνω σκ@τ@.Οι μαμάδες πρέπει να είναι περήφανες για την μαμά τους. Είμαι σίγουρη ότι χαίρεται πολύ που με βλέπει με τον Πάρη από ψηλά. Μακάρι να τον έπαιρνε αγκαλίτσα - γιατί είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει - αλλά μακάρι να τον είχε αγκαλιά και να την είχαμε κοντά μας» (δείτε εδώ το ξέσπασμά της όταν την έχασε).

«Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της. Δεν είχε και σύζυγο, δεν υπήρχε μπαμπάς και είμαι πολύ περήφανη για την μαμά μου. Προσπαθούσε από μικρή να με κάνει δυναμική. Νιώθω σαν να έπαιρνε κι εκείνη δύναμη από εμένα. Όταν ντρεπόμουν μου έλεγε πάντα "όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει"», κατέληξε.