«Τι παίζει μωράκι;», «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που...» - Σε δύσκολη θέση η Σκορδά στο Fay's Time με την ανθοδέσμη που παρέλαβε στο καμαρίνι της και τον αποστολέα

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι παίζει μωράκι;», «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που...» - Σε δύσκολη θέση η Σκορδά στο Fay's Time με την ανθοδέσμη που παρέλαβε στο καμαρίνι της και τον αποστολέα

Μια ανθοδέσμη με εκατοντάδες τριαντάφυλλα δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 15/12, η Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της στο στούντιο της εκπομπής της, Fay's Time, στο ΣΚΑΙ και οι συνεργάτες της άρχισαν να απορούν και να προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Πρώτος πρώτος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος ξεκίνησε πετώντας της σπόντες για την φωτογραφία που δημοσίευσε με τα λουλούδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε αμηχανία, επιμένοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον αποστολέα.

Σε δύσκολη θέση η Φαίη Σκορδά με τα πειράγματα των συνεργατών της για την ανθοδέσμη που παρέλαβε

«Είμαι σήμερα στο Instagram και σκάει μια φωτογραφία και έλεγε "Φαίη Σκορδά με μπουκέτα τριαντάφυλλα, χιλιάδες". Τι παίζει μωράκι;», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Παιδιά δεν ξέρω, μου ήρθε αυτή η ανθοδέσμη σήμερα».

«Έτσι σου ήρθε; Χωρίς να ξέρεις;», συνέχισε εκείνος και η ίδια επισήμανε: «Να σας πω κάτι, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου ήρθαν τόσα πολλά λουλούδια. Είχε μια κάρτα που έγραψε πόσα λουλούδια ήταν, ήταν 201, αλλά δεν ξέρω από που είναι. Δεν είχε όνομα. Αλήθεια σας λέω. Είχα μια σκέψη από πού μπορεί να ήταν και ξεφτιλίστηκα γιατί δεν ήταν. Ορκίζομαι ότι δεν ξέρω από που είναι, δεν παίζει τίποτα».

Δείτε επίσης: «Τότε η Φαίη ήταν 10 ημερών λεχώνα! Είναι σιχαμερό αυτό που θα σας πω τώρα...» - Αποκαλύφθηκε ανατριχιαστικό περιστατικό από τον Γιώργο Λιάγκα

Η επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα

Η Φαίη Σκορδά από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα απέκτησε δύο παιδιά - τον Γιάννη και τον Δημήτρη - με την παρουσιάστρια να μιλάει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τα δύο αγόρια της, που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Μέσα από ένα θέμα, που συζητήθηκε την Πέμπτη (16/11) στο Fay's Time η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, τόση, που θα μπορούσε να έχει μέχρι και δέκα.

Οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν αν το θέλει πολύ να της συμβεί, ωστόσο για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι για τα προσωπικά της, σε κάθε περίπτωση όμως η ζωή είναι όλη μπροστά της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα προσωπικά της).

«Βγάζουν πάνες βρε παιδιά στο σπίτι. Ξέρεις ποια είναι αυτή η περίοδος που βγάζεις πάνα; Εγώ μόνο που το άκουσα πριν τις διαφημίσεις, όχι μόνο δεν αγχώθηκα, συμπάσχω. Μακάρι να ξαναέρθουν!», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Με το καλό», της ευχήθηκε ο Άγγελος Βουράκης.

«10 μπορώ...;», είπε η Φαίη Σκορδά.