«Θα είμαι η καλύτερη πεθερά! Το εγγόνι μου θέλω να με φωνάζει...» - Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της και η ενόχληση για τον Αλέξη Κούγια

«Όλα καταλήγουν σε έναν χωρισμό και ένα χάος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα είμαι η καλύτερη πεθερά! Το εγγόνι μου θέλω να με φωνάζει...» - Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της και η ενόχληση για τον Αλέξη Κούγια

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε την Εύη Βατίδου σε νυχτερινή της έξοδο και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά από αυτή. Απάντησε, λοιπόν, για την προσωπική της ζωή, σχετικά με την επιθυμία της να ερωτευτεί ξανά, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας των δηλώσεών της περί επανασύνδεσης (δείτε εδώ τι είπε για την τωρινή του σύντροφο).

Αναφέρθηκε, ωστόσο, στα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί του, για τις δικές τους προσωπικές ζωές και τις σχέσεις που θα ήθελε να έχει με τους συντρόφους τους στο μέλλον. Σε αντίθεση με πολλές γυναίκες, είναι μεγάλη της επιθυμία να ακούσει τη λέξη "γιαγιά" από τα εγγόνια της.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Θα είμαι η καλύτερη πεθερά και θα είμαι και καλή γιαγιά. Το εγγόνι μου θέλω να με φωνάζει "γιαγιά" και μόνο», δήλωσε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Το Μαϊράκι μου δεν θέλει να ασχοληθεί με την μόδα! Ο Χρήστος...» - Τα τρυφερά λόγια της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της

Σε ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της είπε με ύφος: «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση για το αν έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις μου με τον Αλέξη Κούγια».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, απάντησε: «Έχω ερωτευτεί στο παρελθόν και δεν μου βγήκε σε καλό. Δεν θέλω τέτοιους έρωτες. Να μου λείπει! Να είσαι τώρα όλη μέρα και να σκέφτεσαι το πρόσωπο και τι και πώς... Δεν είμαι τώρα για έρωτες να χτυπάει η καρδιά μου και να με πιάνει το στομάχι μου. Όταν ερωτεύομαι και είμαι σε σχέση με ενοχλούν όλα στον άλλον, ακόμα και η παρουσία του. Αν ο άλλος μπει στο σπίτι και δεν βγάλει τα παπούτσια του, εγώ τρελαίνομαι, έτσι ήμουν και στον γάμο μου. Είναι δύσκολο να συμβιώνεις. Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και να θέλεις τον άλλο δίπλα σου. Όλα καταλήγουν σε έναν χωρισμό και ένα χάος. Ο ιδανικός μελλοντικός σύντροφος πρέπει να μη μιλάει».