Με εξώπλατο πουλόβερ και στενό δερμάτινο παντελόνι η Σάσα Σταμάτη - Έκλεψε τις εντυπώσεις ο ανιψιός της δίπλα της στους δρόμους της Γλυφάδας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη πάντοτε κάνει λαμπερές εμφανίσεις. Ντύνεται κομψά και στυλάτα και τραβά τα βλέμματα των περαστικών γύρω της. Τις προάλλες, λοιπόν, που περπατούσε στους δρόμους της Γλυφάδας, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στα καλύτερά της, με ένα ρούχο που σίγουρες πολλές θα θέλουν!

Είχε φορέσει ένα κόκκινο πουλόβερ με λάμψεις, εξώπλατο, το οποίο είχε συνδυάσει με στενό δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Έβαλε και κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το πλεκτό της και έκανε χαμό. Βέβαια, τις εντυπώσεις έκλεψε λίγο παραπάνω ο μικρός της ανιψιός, Γιάννης, ο οποίος βρισκόταν μαζί της και μπαινόβγαινε στα μαγαζιά.

Φορούσε το μπλε μπουφάν του, την φόρμα και τα αθλητικά του, αλλά τα γυαλιά ηλίου είναι αυτά που έκαναν τη διαφορά. Εκείνη τον κρατούσε από το χέρι της και περήφανη έκανε βόλτες μαζί του.

Δείτε επίσης την σπάνια εξομολόγησή της: «Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ! Της λέω κάνω καριέρα και μου λέει πουθενά δεν είσαι»

Η βόλτα της Σάσας Σταμάτη με τον ανιψιό της στη Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη ανιψιός

Σάσα Σταμάτη ανιψιός αδερφός

Πριν από λίγες ημέρες πάντρεψε την ανιψιά της

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σάσα Σταμάτη και όλη η οικογένεια της. Η Κατερίνα, ανιψιά της δημοσιογράφου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Δημήτρη, το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η όμορφη είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες τόσο με την νύφη και το γαμπρό όσο και με την οικογένεια της μέσα και έξω από την εκκλησίας.

Η Σάσα Σταμάτη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μίντι φόρεμα της, μια δημιουργία της αδελφής του Βασίλειου Κωστέτσου, Πόλας Κωστέτσου (δείτε τι γίνεται με την τηλεοπτική της επιστροφή). Τα βλέμματα όλων ωστόσο απέσπασε η εντυπωσιακή νύφη.