«Δεν γίνεται η ζωή μου να αποτελείται συνέχεια από ριάλιτι...» - Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τις προτάσεις που δέχτηκε

Τι δήλωσε για την προσωπική του ζωή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο πρώτος έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 15/12. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποια ριάλιτι είχε δεχτεί προτάσεις αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τη σύντροφό του). Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι αποκαλύψεις του Παναγιώτη Βασιλάκου για τις προτάσεις που είχε δεχτεί

«Είχα προτάσεις αλλά δεν με κάλυπταν κατά κύριο λόγο. Ίσως κάτι στο μέλλον να έρθει. Είχα προτάσεις από το Survivor και το I’m celebrity, αλλά δεν γίνεται η ζωή μου να αποτελείται συνέχεια από ριάλιτι» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Πλάκα μου κάνεις καλέ!» - Η άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Είμαι καλά, έχω μια σχέση, το ξέρετε. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα με τη σχέση μου» ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ζωή του σήμερα

«Τα ξαναβρήκα με την πρώην σύντροφο μου μετά από απώλεια σημαντική που είχε στη ζωή της. Η Ντιάνα που έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling. Άφηνε δουλειές για να σώζει νεογέννητα γατάκια. Δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη δημοσιότητα μου που την πήραν τηλέφωνο όλα τα κανάλια, προτίμησε να μείνει ταπεινή. Όταν με είδε στο Bachelor στεναχωρήθηκε, το project το γνώριζε αλλά δεν ήξερα ότι θα πάω», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Ενώ και η Νιτάνα μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους, λέγοντας: «Χαίρομαι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράματα, άλλωστε με ενώνουν και τα ζώα μας και πολλά περισσότερα».

Όταν ρωτήθηκε περί γάμου, απάντησε πως «Υπάρχουν στιγμές που το έχουμε συζητήσει αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά δεν θεωρώ αν θα παντρευτεί ή όχι του ορίζει την πορεία σαν ζευγάρι. Το να πάρεις αυτή την πρωτοβουλία είναι κάτι πολύ σοβαρή και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό το βήμα», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί γάμου, αποδεικνύοντας πως η ανάρτηση που έκανε είναι απλά διαφημιστική.

Μεγάλη εντύπωση από την άλλη, προκάλεσε η "στροφή" στα επαγγελματικά του. «Δραστηριοποιούμαι στα επιτραπέζια παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν έχουν πέραση. Προσπαθώ να επεκταθώ στο εξωτερικό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»