«Τα κόλλησα με ζελέ...» - Η επική απάντηση της Κατερίνας Στικούδη σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε

Ανέβασε και βίντεο!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Θετικά και αρνητικά σχόλια δέχεται όλο και πιο συχνά η Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο εκείνη δεν φαίνεται να πτοείται από τα όσα ακούει και συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της τόσο στα events, όσο και στα social media. Μάλιστα χθες, 14/12, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης έπαιζε πιάνο και εκείνη τραγουδούσε (δείτε ποιο κομμάτι).

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι η πανέμορφη τραδουσρίστρια θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο τον καρπό τους έρωτα της με τον σύζυγό της. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περιμένουν πως και πως να κρατοήσουν το μικρό αγοράκι στην αγκαλιά τους.

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη στο Tik Tok

Ένα λοιπόν αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε, η τραγουδίστρια ήταν για τα φρύδια της. Εκείνη όμως μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, απάντησε με χιούμορ και καλή διάθεση. «Ναι γλυκιά μου, με ρωτάς, τι κάνω με τα φρύδια μου. Τα κόλλησα, όχι με κόλλα, με ζελέ!» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.