«Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ των ποτών! Δεν θυμάμαι καθόλου η στενοχώρια της να...» - Η νέα απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Δε χαίρομαι που το έχω πει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ των ποτών! Δεν θυμάμαι καθόλου η στενοχώρια της να...» - Η νέα απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στη Ζήνα Κουτσελίνη

Την σιωπή της "έσπασε" η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, την Κυριακή 17/12, σχετικά με τις κατηγορίες για υβριστικούς χαρακτηρισμούς στην κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και τα αιχμηρά της σχόλια για τις πλαστικές της δεύτερης.

Από την πρώτη στιγμή που η παρουσιάστρια του STAR δήλωσε πως είχε στενοχωρηθεί για όσα αναπαράχθηκαν τότε από την ίδια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η ίδια ανέφερε πως ναι μεν ήταν μία ατυχής στιγμή, αλλά δεν ισχύει πως έβρισε και κορόιδεψε κανέναν. Γι' αυτό και ζήτησε από τον κόσμο να δει τα αποσπάσματα και να κρίνει. Αυτή τη στάση συνεχίζει να διατηρεί.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Είμαι παιδί των Χριστουγέννων. Γεννήθηκα 27 Δεκέμβρη. Γενικά ο Δεκέμβρης έχει γίνει για μένα είναι ο καλύτερος μήνας στη γη, γιατί γεννήθηκε και η Ολίβια 5 του μήνα. Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα για εμένα, έφτιαξα και ένα βίντεο στο Instagram και βλέπω που η κόρη μου ήταν μικρή και ανυπεράσπιστη, σαν κουταβάκι, μεγάλωσε γρήγορα. Ο Ίαν ασχολείται πολύ μαζί της. Δε θα μου έβγαινε η επιθυμία να γίνω μητέρα με έναν άνθρωπο που δε θα έβλεπα ότι είχε αυτήν τη διαθεσιμότητα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο αν της λείπει η τηλεόραση, ανέφερε: «Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα "μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό". Μετά λέω όχι. Δεν ξέρω. Αν είναι να έρθει θα έρθει... Τότε είχα "ζοριστει" πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, στην πανελλαδική τηλεόραση, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί άνθρωποι να με βάλουν σε καλούπι. Το Masterchef ήταν ένα από αυτά τα πρότζεκτ. Επειδή είχε πολύ επιτυχία το πρώτο, οι άνθρωποι δεν άντεχαν ψυχικά να με αφήσουν να είμαι εντελώς ελεύθερη. Είχα λίγο ζοριστεί στο πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω. Δεν υπάρχει τίποτα που να μετανιώνω στη ζωή μου όμως».

Και έτσι κατέληξε στο θέμα με την Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας: «Δεν θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στενοχώρια της και η ενόχλησή της. Καθόλου! Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης. Οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές. Νιώθω πως η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος μάλλον για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει πάρει πολύ φως στη δημόσια σφαίρα. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα, γιατί προσπαθώ για αυτό.

Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ των ποτών. Ούτε πριν την πολιτική ορθότητα, ούτε μετά. Σε καμία των περιπτώσεων. Έχω βρεθεί σε εκπομπές που χρειαζόταν κάθε μέρα να σχολιάζουμε τα ρούχα των ανθρώπων. Κάθε μέρα πήγαινα στη δουλειά μου και ήξερα μέχρι που είναι το προσωπικό μου όριο για να πω "αυτή η φούστα νιώθω πως δεν σε κολακεύει". Έχω το δικαίωμα να το πω τώρα; Όχι, καθόλου. Δε χαίρομαι που το έχω πει».