«Με τον σύζυγό μου δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση της και τη ζήλεια

«Είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με τον σύζυγό μου δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση της και τη ζήλεια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 18/12. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 30/12/23, στο Δημαρχείο Ραφήνας τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Δανιά. Το γεγονός έκανε γνωστό έναν μήνα αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Ιωάννα Μαλέσκου

«Με τον σύζυγό μου επειδή έχουμε γεμάτο πρόγραμμα δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί είμαστε πτώματα, νομίζω δεν είμαστε "πάρτυ animals". Δεν υπάρχει ζήλεια με την έννοια την αρνητική. Είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας. Είμαστε καλά! Πρέπει να είμαστε πιο προγειωμένοι γενικότερα...» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για τη σχέση της μετά το παιδί

Σε παλαιότερες δηλώσεις στην ιδια εκπομπή, η παρουσιάστρια, είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον σύζυγό της μετά τον ερχομό τους παιδίου τους.

«Μέχρι τώρα δεν έχω δεχθεί κριτική για τις εξόδους μου χωρίς το παιδί. Είναι στον μπαμπά μας πάντως και είναι για λίγο, οπότε δεν ανησυχώ. Είναι στενάχωρο να λένε κάτι τέτοιο, ακριβώς επειδή κάποια γυναίκα είναι μαμά, προφανώς, γιατί δεν παύει να έχει τη δική της ζωή και ρυθμούς, τις κοινωνικές της υποχρεώσεις, αλλά και την διάθεσή της να βγει να ξεσκάσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κακό;», είπε αρχικά.

Και όταν ρωτήθηκε τι της λέει ο σύζυγός της μετά το baby sitting, δήλωσε: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Η σχέση μας είναι βασισμένη στην κατανόηση βασικά, αλλά περνάνε τόσο ωραία οι δυο τους που κάπου λέω "εδώ είμαι κι εγώ"».