«Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βάλει δίπλα της τον Πανόπουλο....» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Ναταλία Γερμανού

«Άρα ήθελε να κλείσει κάποια στόματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του το πρωί της Δεύτερας 18/12, στο Πρωινό. Μάλιστα, στάθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δίπλα στην παρουσιάτρια βρέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Υπνεθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη της στην εκπομπή Night Out, είχε δηλώσει ότι στην αρχή δεν μπορούσε να συνεγαστεί με τον δημοσιογράφο, καθώς δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενε. Από την πλευρά του ο Δήμητρης Πανόπουλο έδωσε την δική του απάντηση μεσα από δηλώσεις του.

«Έχω υπάρξει αυστηρή. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του. Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα "άνθρακας ο θησαυρός". Ήταν τόσο σκληρό...» (δείτε εδώ όσα είπε η παρουσιάστρια).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη Ναταλία Γερμανού

«Πήγε καλά σε νούμερα η συνέντευξη. Ήταν καλός ο κ. Κασσελάκης; Δεν την είδα τη συνέντευξη. Η Ναταλία καλή ήταν; Ήταν και ο κ. Πανόπουλος εκεί; Ο "άνθρακας ο θησαυρός" είναι ο Πανόπουλος; Για τον Πανόπουλο το σχολίασα τιμητικά για τη Ναταλία, διότι ένας άνθρωπος που τον είχε αμφισβητήσει και έγινε πάρα πολύ κουβέντα γι’ αυτό, τώρα τον βάζει να είναι στο πλευρό της σε μία συνέντευξη όπως αυτή του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» είπε αρχικά.

«Αυτό σημαίνει ότι η Ναταλία Γερμανού δεν έχει κόμπλεξ. Ακόμα κι έναν άνθρωπο που έχει αμφισβητήσει, τον βάζει δίπλα της ως τον άνθρωπο που μπορεί να σταθεί δίπλα της σε μία τέτοια σημαντική συνέντευξη. Τον αποκατέστησε πλήρως. Συμβολικά. Έχει περάσει καιρός από τότε που έγινε αυτό αλλά η κουβέντα άνοιξε τις τελευταίες εβδομάδες. Η Ναταλία που είναι γάτα, δεν είναι τυχαίο που τον επέλεξε να τον βάλει δίπλα της σε μία συνέντευξη που θα μπορούσε να έχει κάνει μόνη της. Άρα ήθελε να κλείσει κάποια στόματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο: