Την καμάρωνε κάτω από τη σκηνή μέσα στο χαμόγελο - Η εμφάνιση του Αναγνωστόπουλου στην πρεμιέρα της Ιλένιας Ουίλιαμς μετά τις φήμες σχέσης

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 15/12 η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Λούκας Γιώρκας έκαναν πρεμιέρα στο 4712 - Kολωνάκι με τους καλλιτέχνες να τραγουδάνε αγαπημένα τους κομμάτια ανάμεσα στους φίλους και σε δικά τους πρόσωπα που εντοπίστηκαν στο κοινό.

Ο Λούκας είχε τη χαρά να βλέπει κάτω από τη σκηνή τη σύζυγό του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και η Ιλένια τις κολλητές της αλλά και ένα πρόσωπο με το οποίο υπονοήθηκε έντονα το περασμένο διάστημα, πως είναι σε σχέση.

Η εμφάνιση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην πρεμιέρα της Ιλένιας Ουίλιαμς

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ή αλλιώς ''μισθοφόρο'' του Survivor. O επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια έχουν διαψεύσει τις φήμες περί σχέσης, ωστόσο παραδέχονται πως έχουν έρθει πολύ κοντά ο ένας στον άλλον (δείτε εδώ που έκαναν μαζί διακοπές το καλοκαίρι).

Ιλένια Ουίλιαμς - πρεμιέρα
Ιλένια Ουίλιαμς - Κώστας Αναγνωστόπουλος

Η απάντηση του μισθοφόρου για τη φημολογούμενη σχέση τους

«Έχεις ομορφύνει ε; Τώρα που σε βλέπω από κοντά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επισήμανε τον Φεβρουάριο το 2023: «Αλλού θα το πάει, αλλά εντάξει».

«Να μη την κάνω την ερώτηση;», συμπλήρωσε τότε έκπληκτη η ίδια και αφού της απάντησε "όχι" και αφού η παρουσιάστρια συνέχισε να τον ρωτάει, εκείνος τόνισε στη συνέχεια: «Πάντα είμαι καλά. Τα προσωπικά μου δεν θέλω να τα συζητάω δημόσια. Δεν μου αρέσει».

Η απάντηση, όμως, δεν άρεσε πολύ στην "θεία" Φαίη, όπως αυτοαποκαλέστηκε, με τον παίκτη του Survivor να της λέει απλώς τότε στο Πρωινό μας: «Είμαι καλά. Είναι κάτι πολύ προσωπικό». Έτσι, εκείνη πετάχτηκε από ενθουσιασμό και αναφώνησε: «Αχ, πολύ χαίρομαι που είσαι καλά γενικά».