Χώρισαν λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης - Το διπλό ραντεβού που τους έφερε κοντά και η αθόρυβη "διάλυση"

Πασίγνωστο ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισαν λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης - Το διπλό ραντεβού που τους έφερε κοντά και η αθόρυβη

Μια χρονιά με πολλούς χωρισμούς είναι η φετινή και λίγο πριν περάσουμε στο 2024 ένας ακόμη ανακοινώθηκε μετά από εκείνον του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 5 χρόνια σχέσης). Πρόκειται για ένα σχετικά πρόσφατο ζευγάρι, πολύ διάσημο για την ξένη, αλλά και την εγχώρια showbiz.

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν χρόνο μαζί και τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως πλέον δεν είναι μαζί, ενώ η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πάρτι του «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο. Εκεί ο σταρ είχε διπλό ρόλο ως οικοδεσπότης και μουσικός καλεσμένος, ενώ η καλή του τον συνόδευε.

Το ζευγάρι που χώρισε λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο σχέσης

Ο λόγος για την Kendall Jenner και τον Bad Bunny. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν από τον περασμένο Φεβρουάριο περίπου, όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι μαζί με τον Justin Bieber και τη σύζυγό του, Hailey Bieber, σε διπλό ραντεβού.

Προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, όλο αυτό το διάστημα, όμως τα δυσάρεστα δεν άργησαν να γίνουν γνωστά. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας το γεγονός (δείτε εδώ ποιος φέρεται πως ήταν ο προηγούμενος δεσμός του μοντέλου).

Η Kendall Jenner της Ελλάδας

Μετά τον ασύλληπτο τσακωμό της Σοφίας Χατζηπαντελή με τους υπόλοιπους κριτές στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 5 26/9, στο πλατό μπήκε η Μίρια από την Κύπρο.

Η 18χρονη φοιτήτρια της δημοσιογραφίας αποκάλυψε πως δουλεύει ως μοντέλο από τα 10 της, ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε πολύ τους κριτές ήταν η εξαιρετική ομοιότητά της με την Kendall Jenner.

Ωστόσο, αυτό προβλημάτισε την Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς θεώρησε πως δε θα πάρει καμία δουλειά στο μέλλον λόγω αυτής της ομοιότητας και πως επιβάλλεται να αλλάξει εντελώς το look της, κάτι για το οποίο όμως ήταν διατεθειμένη.

Τελικά, η Μίρια πέρασε με τέσσερα «ναι»!