«Θα πάει και μία φίλη μας...» - Η αινιγματική απάντηση Βασάλου & Fipster για την συμμετοχή τους στο Survivor 2024

Η στρατηγική τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Survivor 2024 θα ξεκινήσει πολύ σύντομα (δείτε εδώ πότε), ωστόσο δεν έχουν κλείσει ακόμα όλα τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις δύο ομάδες. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πραγματοποιεί συζητήσεις στα γραφεία του ΣΚΑΙ με πρόσωπα που τον ενδιαφέρουν και ένα από αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι πράγματι δέχθηκε πρόταση ώστε να ταξιδέψει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου).

Και ενώ δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση, δημιουργήθηκαν φήμες για εκείνον και τη νέα του συμμετοχή στο παιχνίδι. Μάλιστα, ένα βίντεο του Φίλιππου Ιωάννου ή αλλιώς Fipster στο Youtube, έδειξε πως η σκέψη αυτή πέρασε από το μυαλό του. Οι δυο τους το συζητούσαν και αναφέρονταν στην στρατηγική που θα ακολουθούσαν σε περίπτωση που πήγαιναν μαζί, όπως έκαναν και στο Asia Express το οποίο και κέρδισαν.

Οι αινιγματικές δηλώσεις Βασάλου και Fipster για το Survivor 2024

«Survivor θα πάμε; Σου έκαναν πρόταση να πας ξανά;», ρωτάει ο Fipster αρχικά.

«Ναι, μου έκαναν πρόταση. Την οποία πρόταση τη σκέφτομαι. Θα πάει και μία φίλη μας. Έμαθα ότι φέτος το Survivor θα έχει ψηφοφορία μεταξύ των παικτών και όχι του κοινού. Οπότε αν πάω εγώ, εσύ και η φίλη μας - κοινωνικοί είμαστε, θα κάνουμε και άλλους δύο, τρεις παρέα....», απάντησε εκείνος και ο youtuber συνέχισε:

«Η φίλη μας θα είναι στους Μαχητές. Αν πάμε μαζί Survivor σίγουρα θα "χτυπήσουν" τον έναν από τους δύο, γιατί ξέρουν ότι είμαστε φίλοι. Θα μας ψηφίσουν για να μας διώξουν. Κι εγώ αυτό θα έκανα...». Και η συζήτηση συνεχίστηκε κάπως έτσι, μένοντας στο "αν", χωρίς να υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Τι θα κάνουν τελικά

Στο Πρωινό Σουσού, βέβαια, που προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα, αναφέρθηκε πως δεν φαίνεται κανείς από τους δύο να έχει δεχθεί πραγματικά, ενώ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε σε άλλο κανάλι δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάει (δείτε εδώ).