Μετακόμισε από τα βόρεια προάστια και συγκατοικεί - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Γαίας Μερκούρη

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gaiamercurii - Instagram
gaiamercurii - Instagram

Η Γαία Μερκούρη μας ενημερώνει για τις αλλαγές στη ζωή της μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει σε καθημερινό επίπεδο στους λογαριασμούς, που η ίδια διατηρεί στα social media. Τα posts είναι τόσο επαγγελματικά όσο και επηρεασμένα από την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Λάτσιου).

Εδώ και λίγους μήνες το νεαρό μοντέλο έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον πρώην σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο με τον οποίο διατηρούσε για πολύ καιρό σχέση. Το ζευγάρι μάλιστα βλέπαμε να είναι full in love, ωστόσο το τέλος ήρθε για άγνωστους λόγους.

Η νέα αλλαγή στη ζωή της Γαίας Μερκούρη

Πρόσφατα η Γαία έκανε ένα Q&A στο instagram κάνοντας γνωστές εξελίξεις της προσωπικής της ζωής. Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε η Μερκούρη είναι και το ότι μετακόμισε από τα βόρεια προάστια στο κέντρο και πως συγκατοικεί στο Παγκράτι με μία φίλη της.

Γαία Μερκούρη - STRAIGHT
Γαία Μερκούρη - Μετακόμιση
Γαία Μερκούρη - Συγακτοίκηση
Γαία Μερκούρη - Νέο σπίτι

Oι εξελίξεις στην προσωπική ζωή του Λάτσιου

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά ενώ ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη, όπως φαίνεται μέσα από τα προφίλ της στα socia media το έχει ρίξει στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό) ενώ εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγες ώρες που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν αρκετά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα.

Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της.

undefined

Instagram

Το μόνο που ξέρουμε, εμείς, βέβαια είναι πως όλα μαθαίνονται με τον καιρό...