«Πριν ξεψυχήσει...» - Η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη

«Ήμουν μαζί του μέχρι το τέλος...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Σοφία Καλατζή-Λιούμπα Ζόρα-Νίκος Φλωρινιώτης
NDP/ Σοφία Καλατζή-Λιούμπα Ζόρα-Νίκος Φλωρινιώτης

Εδώ και λίγες ώρες το γύρω του διαδικτύου έχει γίνει γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, την οποία πρώτο το youweekly.gr σας ανακοίνωσε (δείτε εδώ το αποκλειστικό). Ο νεαρός μουσικός έφυγε σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από μία σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.

Όλοι όσοι έχουν μιλήσει για το γεγονός συγγενείς και φίλοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση (δείτε εδώ τι είπε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών η αδερφή του, Άννα). Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη απεβίωσε λίγους μόνο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του. Έξι μήνες μετά το χαμό του ερμηνευτή, η οικογένεια θρηνεί για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα, οι περισσότεροι δε γνωρίζανε, ότι η κατάστασή του είχε υποτροπιάσει και εκείνος βρισκόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ένας από αυτούς, όμως που το γνώριζαν πέρα από το στενό κλοιό της οικογένειας και τους κοντινούς τους φίλους, ήταν ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί κιόλας (δείτε εδώ τι είχε πει για τη συνάντησή τους).

Στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, μίλησε για την απώλεια του φίλου της, Σοφία Καλαιτζή, που ήταν κοντά του τις πιο δύσκολες τελευταίες του στιγμές.

Η αποκαλυπτική δήλωση της Σοφίας Καλαϊτζή, οικογενειακής φίλης του Νίκου Φλωρινιώτη

«Πριν από καμιά ώρα έφυγε ο Νίκος από τη ζωή. Ήμουν μαζί του μέχρι το τέλος, μαζί με την αδερφή του, την Αννούλα Φλωρινιώτη. Πριν ξεψυχήσει δεν μας είπε κάτι. Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση στην οικογένεια είναι τραγική, τι να λέμε τώρα; Ιδίως τώρα, που μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο. Η αδερφή του είναι σε τραγική κατάσταση. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν μπορούσε να μιλήσει και μας έκανε νοήματα. Μέχρι την Παρασκευή μας χάιδευε, μας έτριβε τα χέρια. Μετά δεν ξανάνοιξε τα ματάκια του», είπε φανερά σοκαρισμένη και με λυγμούς η φίλη της οικογένειας στην εκπομπή.