«Γιατί μωρό μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Βυθισμένη στο πένθος από το πρωί που μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, με τον οποίο ήταν τόσο κοντά, σαν αδέρφια. Δεν μπορεί να πιστεύει πως έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ όλα έδειχναν το αντίθετο, και γι' αυτό βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Με δυσκολία κατάφερε να κάνει κάποιες δηλώσεις στις κάμερες (δείτε εδώ τη στιγμή που καταρρακωμένη έφυγε για να βρει την αδερφή του, Άννα), ωστόσο θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία τους και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Γιατί Μωρό μου ? Γιατί Αδελφέ μου ? Γιατί Νίκο μου ? Θα Σαγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου...» (δείτε εδώ πού και πότε θα γίνει η κηδεία του).

Ο σπαραγμός της Άννας

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μου τα πήραν όλα, τον μπαμπά μου, τον αδερφό μου. Τίποτα δεν μου αφήσανε! Δίπλα μου είμαι ναι... Έφυγε το πρωί. Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα και τον είδα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο, επειδή από προχθές είχε πολύ υψηλό πυρετό και μου έλεγαν να του βάζω θερμόμετρο και να ειδοποιώ τον γιατρό να του δίνει αντιπυρετικό και του έβαζα και παγοκύστες. Ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και τρέχω στους γιατρούς λέω "του αδερφού μου έχουν πρηστεί τα άκρα του και είναι παγωμένα. Τι συμβαίνει ελάτε λίγο γρήγορα”. Ήρθε ο γιατρός με έβγαλε έξω να τον εξετάσει. Μου λέει ξεκουράστηκε...», ανέφερε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη.

«Είχαμε βγει και είχαμε μπει στο νοσοκομείο. Δυο εβδομάδες είχαμε κάτσει νομίζω. Βγήκαμε γιατί είπε ο γιατρός να πάει λίγο σπίτι του να ηρεμήσει. Μάθαμε όταν η υγεία του επιδεινώθηκε όταν μπήκε τελευταία φορά...Κανόνιζα να κάνουμε μαζί τις γιορτές για να του δίνω θάρρος. Δεν ήξερα κάτι. Απλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου έλεγε να ανοίξουμε το σπίτι του μπαμπά να το στολίσουμε. Κάθε ημέρα μου έλεγε "το ετοίμασες το σπίτι;», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Δεν του λέγαμε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Δεν αφήναμε το γιατρό να το πει. Κατάλαβε ότι κάτι τρέχει αλλά του λέγαμε ότι οι γιατροί θέλουν να σε "ξεψαχνίσουν". Έκανε ανοσοθεραπείες. Μας είχαν πει οι γιατροί ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε βέβαια, πιστεύαμε σε ένα θαύμα. Τόσοι άνθρωποι προσευχόντουσαν για τον Νίκο. Τόσοι φίλοι του κάθε ημέρα ήταν εδώ»

«Πήγαινε καλά στην αρχή, είχαμε χαρεί πάρα πολύ. Ήταν ξαφνικά πολύ απότομο. Φαντάσου Γιώργο μου κέρδισα και το φλουρί φέτος... Δηλαδή είπα δεν θέλω να κόψω ξανά βασιλόπιτα εγώ...», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Με έχουν καταραστεί δεν ξέρω τι να πω» ακούστηκε να λέει σπαράζοντας.

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα μόνο εγώ του μίλαγα. Επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσει βαριά υπνωτικά, ηρεμιστικά και παυσίπονα. Ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 ημέρες τον είδα. Από την ημέρα που μπήκε του Αγίου Νικολάου είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, μόνο μας έδειχνε με τα χεράκια του. Μόνο με χάιδευε και με φίλαγε στο στόμα», αποκάλυψε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του - δείτε εδώ τα λόγια της.