«Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου...» - Ο σπαραγμός της μητέρας του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχης

Σε τραγική κατάσταση... Έχασε τον γιο της 6 μήνες μετά τον άντρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια Φλωρινιώτη. 6 μήνες μετά το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη (δείτε εικόνες από την κηδεία), ο γιος του Νίκος, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες...

Λίγο αφότου το youweekly.gr μετέφερε πρώτο την είδηση, η αδερφή του, Άννα βγήκε στον αέρα του Mega Καλημέρα και ξέσπασε σε λυγμούς καταρρέοντας από την ψυχολογική πίεση.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχης

Η μητέρα του, Μάχη, έκανε δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και φάνηκε σε πόσο τραγική κατάσταση βρίσκεται. Ο Νίκος το τελευταίο διάστημα φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα λίγο πριν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και η υγεία του επιδεινωθεί ραγδαία.

«Αχ παιδάκι μου... Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου... Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου...», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 19/12 μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος αποκάλυψε το πάρτι που ετοίμαζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Ήμουν ο καλλιτεχνικός του πατέρας. Ήταν παραπαίδι μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του. Ξαφνικά έγινε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενος. Ετοίμαζε πάρτι για την γιορτή του. Εκεί που με τρέλανε είναι που μου είπε "θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου" μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι. Όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε. Είχε πολλά όνειρα. Ήθελε πολύ να δουλεύει. Μιλάω συνέχεια με την αδερφή του. Του έπιασε τα πόδια επειδή ήταν παγωμένα και φώναξε τους γιατρούς. Ήταν ένα άγιο παιδί, ένα ιδιαίτερο παιδί», είπε.

«Πιστεύω το ήξερε ότι θα φύγει. Ετοίμαζε ένα πάρτι. Δεν ξέρω παιδιά έχω συγκλονιστεί... Είναι αμαρτία να χάνονται τόσο νέα και καλά παιδιά», συμπλήρωσε.