Θύμα απάτης η Μαρί Σαντάλ: «Ποτέ δεν θα ζητούσα λεφτά...» - Η εμφάνιση άνω των 30.000 ευρώ

Σούσουρο γύρω από την οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θέμα σχολιασμού έγινε η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ λόγω των ευχετήριων καρτών που δημιούργησαν με οικογενειακές τους φωτογραφίες, για την περίοδο των Χριστουγέννων (μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώτος). Μια από αυτές δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δεύτερη, ποζάροντας καθισμένη στο κέντρο αγκαλιάζοντας τον σύζυγό της, ο οποίος κρατούσε στη δική του αγκαλιά την κόρη τους, Ολυμπία, ενώ δίπλα τους βρίσκονταν και τα υπόλοιπα παιδιά, Κωνσταντίνος, Αχιλλέας, Οδυσσέας και Αριστείδης.

Θύμα απάτης η Μαρί Σαντάλ

Πέρα από τις κάρτες όμως, σχολιάστηκε και η εμφάνισή τους στην εκδήλωση Christmas Spectacular στο Royal Albert Halll, κι αυτό γιατί η Μαρί Σαντάλ επέλεξε αν φορέσει ένα σκούρο κόκκινο κοστούμι του οίκου Gabriella Hearst, με το σακάκι να κοστίζει 1.729 ευρώ και το παντελόνι 1.090 ευρώ. Από μέσα, μάλιστα, φορούσε μια μεταξωτή μπλούζα Saint Laurent αξίας 1.190 ευρώ.

Για αξεσουάρ είχε επιλέξει μία τσάντα Mini Kelly Pochette του οίκου Hermès και πρόκειται για συλλεκτικό μοντέλο που υπάρχει σε λίστα αναμονής, με την τιμή του να ξεκινά από 24.000 ευρώ φτάνοντας μέχρι και τις 30,000 ευρώ περίπου.

Πέρα από όλα τα παραπάνω, ωστόσο, υπήρξε και ένα δυσάρεστο γεγονός για το οποίο μίλησε η σύζυγος του Γλύξμπουργκ. Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού κάποιος άγνωστος δημιούργησε προφίλ με τα στοιχεία της και επικοινωνούσε με κόσμο προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα.

«Κάποιος παρίστανε ότι είμαι εγώ και ζητούσε χρήματα. Λυπάμαι αν έχετε απαντήσει. Δεν είμαι εγώ και ποτέ δεν θα ζητούσα λεφτά», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram για να ενημερώσει τους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: "Αυτό είναι τόσο λυπηρό και υποκριτικό" - "Ποια είναι αυτή τέλος πάντων;": Θύελλα αντιδράσεων κάτω από ανάρτηση της κόρης του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ