Έκλεψε την παράσταση ο μικρός Βλάσσης - Φωτογραφίες από την βόλτα της Σπυροπούλου με τον γιο της στο Ζάππειο

Τρυφερές στιγμές!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει την καθημερινότητά της ως μαμά κάνοντας βόλτες με τον γιο της στην Αθήνα, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ώστε και εκείνος να βλέπει καινούρια πράγματα και μαζί να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις.

Την Τρίτη 19/12, λοιπόν, που ο ήλιος βγήκε και το κρύο δεν ήτα τσουχτερό, η παρουσιάστρια πήρε τον μικρό Βλάσση με το καρότσι και έκανε βόλτα μαζί του στον Εθνικό Κήπο και στο Ζάππειο. Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Η μία στα μπλε και η άλλη στα πράσινα - Τα ψώνια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την αδερφή της, Κατερίνα, στο κέντρο της Αθήνας

Η βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της στο Ζάππειο

Σπυροπούλου γιος Εθνικός Κήπος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σπυροπούλου γιος Ζάππειο
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το ταξίδι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Λονδίνο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αγαπούν πολύ τα ταξίδια και παρόλο που έγιναν γονείς, δεν σταμάτησαν να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να αναχωρούν σε εξωτικούς, παγωμένους και εντυπωσιακούς προορισμούς γενικότερα.

Μετά το ταξίδι τους στην Βενετία (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), λοιπόν, ακολούθησε η απόδρασή τους στο στολισμένο για τα Χριστούγεννα Λονδίνο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, καθημερινά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά φωτογραφικό υλικό και βίντεο από όλα όσα κάνουν εκεί ως ζευγάρι.

Πέρα από τις βόλτες στα στενά τις πόλεις, τα μουσεία και τις γκαλερί που μπορεί να επισκέπτονται, βρίσκονται συχνά σε ακριβά εστιατόρια, κάνουν στάσεις για γλυκά, ενώ δεν λείπουν και οι επισκέψεις τους σε διάφορα mall για ψώνια.

Σπυροπούλου Λονδίνο