Με το ποτό στο χέρι ο Δημήτρης: Τα φιλιά με τη Μπεζάν στα μπουζούκια - Δίπλα τους η Χριστίνα Παππά στα κόκκινα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς από τότε που έγιναν γονείς σταμάτησαν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και κυρίως τις εξόδους στα νυχτερινά κέντρα. Εν όψει των γιορτών, όμως, θέλησαν να ξεσκάσουν λιγάκι και έτσι αποφάσισαν να βρεθούν στα μπουζούκια για να ακούσουν το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους "τσάκωσε" σε τρυφερά τετ α τετ. Την ώρα που εκείνος με το ένα χέρι κρατούσε το ποτό και με το άλλο την σύζυγό του, της έδινε φιλιά στο μάγουλο κι εκείνη χαμογελούσε στην κάμερα. Ήταν ντυμένη εντυπωσιακά, στα μαύρα, με στράπλες μπλουζάκι και μία παντελόνα με πούλιες!

Στην παρέα τους βρισκόταν και η μητέρα του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα, η οποία ήταν επίσης ντυμένη κομψά, με ένα κόκκινο βελούδινο κοστούμι και μαύρο τοπάκι από μέσα.

Δείτε επίσης: «Υπάρχουν και στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω..» - Τι αποκαλύπτει η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά

Φωτογραφίες από την σπάνια έξοδο Μπεζάν, Δημήτρη και Χριστίνας Παππά στα μπουζούκια

Μπεζάν Παππάς Μπουζούκια

Μπεζάν Παππάς έξοδος

Χριστίνα Παππά Μπεζάν Δημήτρης Μπουζούκια

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τις δυσκολίες στο σπίτι του γιου της

Η Χριστίνα Παππά την Παρασκευή 13/10 βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, όμως, αναφέρθηκε και στη σχέση με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, η οποία της έχει χαρίσει την εγγονή της, για την οποία "λιώνει" και τρελαίνεται (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτισή της).

Εκείνη, από την άλλη πλευρά, μίλησε στο Breakfast at Star, αποκαλύπτοντας τις φορές που δεν ήθελε να τη βλέπει μπροστά της (δείτε εδώ). Η σχέση τους γενικότερα έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο πλέον έχουν βρει τις ισορροπίες τους και μόνο αγάπη υπάρχει μεταξύ τους.

«Περάσαμε και μια δυσκολία με την μικρή. Όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ένιωσα ότι την αγαπάω και ότι τη σέβομαι όταν την έπιασα μια μέρα και της είπα όσα με ενοχλούσαν. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Η Χριστίνα με έστειλε σε ειδικό και με βοήθησε», είπε αρχικά βγαίνοντας σε τηλεφωνική σύνδεση η νύφη της και γη Χριστίνα Παππά επισήμανε εμφανώς συγκινημένη:

«Τη νιώθω κόρη μου. Είναι δύσκολο για κάποιον να λέει "σ' αγαπώ" και να το εννοεί. Τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα πήγα στο σπίτι και καταλάβαινα από το πρόσωπό της ότι η Άννα δεν ήταν αυτό το ήρεμο κορίτσι. Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο Δημήτρης μου ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά που μου έχει κάνει σαν παιδί. Του λέω ότι τώρα είναι ακόμα νωρίς για να ζητά συγγνώμη, ας το αφήσει για πιο μετά να μεγαλώσει η μικρή να καταλάβει. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο υπεύθυνος, θα προσέξει τον εαυτό του δύο φορές. Κι εγώ πλέον είμαι πιο ήσυχη».