«Δεν ήθελα να πεθάνω, ακόμα και όταν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για τον καρκίνο

«Αυτό θέλω να πω σε όλους σαν μήνυμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήθελα να πεθάνω, ακόμα και όταν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για τον καρκίνο

Σήμερα Τετάρτη 20/12 το βραδύ, η Δώρα Αναγνωστοπούλου υποδέχεται στην εκπομπή Mega Stories την αγαπημένη σε όλους, Χάρις Αλεξίου. Μιλούν για τη ζωή της από την Θήβα έως και την Αθήνα, την σπουδαία καριέρα της αλλά και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Με το όνομα Χαρίκλεια Ρούπακα κατέβηκε από την Θήβα και έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής. Από το 1970 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό) και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της). Έχει υιοθετήσει έναν γιο, τον Μάνο Θεοφίλου (δείτε τον εδώ), ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο της φίλο, Μάνο Λοΐζο.

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Χάρις Αλεξίου ήταν όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Ωστόσο, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Με το κεφάλι ψηλά και δύναμη, κατάφερε να το ξεπεράσει...

Η εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου

«Χωρίς το παρελθόν μας είναι σαν να μην υπάρχουμε. Αυτό που με έχει σχηματίσει, αυτό που είμαι, είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν μου. Υπάρχει ο τρόπος που μεγάλωσα, τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους, αυτό με έκανε να το πω λαϊκά "να μην μασάω". Αυτό θέλω να πω σε όλους σαν μήνυμα... ότι στη ζωή αγωνίζεται μέχρι το τέλος και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει... και εγώ δεν ήθελα να πεθάνω, ακόμα και όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, είπα "τι είναι αυτό τώρα;"», εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου.