«Του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε...» - Σοκαριστικό περιστατικό με τον ανήλικο γιο της Δώρας Αναγνωστοπούλου

«Πάντα με επηρεάζει η επικαιρότητα, ειδικά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε...» - Σοκαριστικό περιστατικό με τον ανήλικο γιο της Δώρας Αναγνωστοπούλου

Η δημοφιλής δημοσιογράφος, Δώρα Αναγνωστοπούλου, δε συνηθίζει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες και να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, κάθε φορά, που κάνει μία εξαίρεση, δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για την οικογένειά της, αλλά και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής (δείτε εδώ τι είχε πει για την πλαστική, που ήθελε να κάνει).

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς την επηρεάζει η επικαιρότητα, αλλά και εξιστόρησε ένα πολύ τρομαχτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ανήλικο γιο της.

Η σοκαριστική ιστορία της Δώρας Αναγνωστοπούλου με το γιο της

«Πάντα με επηρεάζει η επικαιρότητα, ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ βαριά τα θέματα, Η έξαρση της βίας είναι ένα πολύ ανησυχητικό θέμα, όπως αυτό το θέμα με τον Αντώνη Καρυώτη, που είχαμε κάνει και στην εκπομπή (δείτε εδώ τα λόγια του αδερφού του). Όπως και όλη αυτή η επιθετικότητα με τα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία, που κυκλοφορούν με αιχμηρά αντικείμενα», ξεκίνησε να λέει αρχικά.

«Ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μου. Κάποια στιγμή, είχαν σταματήσει τον μεγάλο μου γιο, τον Βασίλη, με κάτι που δε ξέρω αν ήταν όντως μαχαίρι ή κάτι άλλο, αλλά του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε ό,τι είχε στο πορτοφόλι του. Υπάρχουν δυστυχώς αυτά τα περιστατικά. Συμβαίνουν.

Από την άλλη όμως, δε μπορείς να κλείσεις και τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δε μπορείς να τους λες όχι συνέχεια. Τα θέλεις ελεύθερα. Σε ένα αγόρι 16 χρονών, δε μπορείς να του πεις "μη βγεις". Εγώ τις περισσότερες φορές τους λέω, ότι Παρασκευή και Σάββατο είμαι διαθέσιμη, δεν κανονίζω τίποτα, είμαι εδώ, πάρτε με τηλέφωνο, για να πάω να τους πάρω. Είμαι stand by αλλά δε με επιλέγουν.

Η ανησυχία για το τι ώρα θα γυρίσουν υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ. Ελπίζω, ότι όλα θα είναι καλά. Το καλό είναι, ότι μου μιλάνε για όλα, οπότε δεν έχω ανησυχίες άλλου τύπου. Αν πίνανε θα μου το λέγανε, δε θα μου έλεγαν ψέματα ότι πάνε κάπου, ενώ πάνε κάπου αλλού», ανέφερε η αγαπημένη δημοσιογράφος.