«Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ, λέγανε ότι είναι...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Ο Νίκος έφυγε με αυτό το παράμονο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ, λέγανε ότι είναι...» -  Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη

Πέπλο θλίψης έχει σκεπάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη. Έπειτα από την μάχη που έδωσε ο τραγουδιστής με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 19/12, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία).

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή καθώς οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα έβγαινε νικητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία. Η μητέρα και η αδερφή του, λίγους μήνες αφού έχασαν από κοντά τους, τον Γιάννη Φλωρινιώτη, μαζεύουν και πάλι τα κομμάτια τους αφού έφυγε απο και το δεύτερο στήριγμα τους.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Νίκου Φλωρινιώτη, έξω από το νοσοκομείο, χθες (19/12) έκαναν και τον πιο δυνατό να "λυγίσει" (δείτε εδώ όλα όσα είπε). Από την πλευρά της, η κουμπάρα της, Γωγώ Γαρυφάλλου, στο άκουσμα της είδησης ότι ο αγαπημένος της φίλος είναι νεκρός, κατέρρευσε ενώ στις χθεσινές της δηλώσεις αποχώρησε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Όλα όσα είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου

Το πρωί της Τετάρτης 20/12, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, για τον Νίκο Φλωρινιώτη ενώ για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Δεν είναι καλημέρα από χθες για μας. Είναι συγκλονιστικό! Η Αννούλα μου είναι χάλια, είμαι συνέχεια μαζί της. Θέλω να πω ότι αυτά τα δύο παιδιά ήταν τόσο ενωμένα, του κράταγε συνέχεια το χέρι, του μιλούσε στο αφτί. Είναι Άννα μπορεί να φαίνεται σκληρό παιδί αλλά μέσα της πονάει. Δεν ξέρω τι να πω, έχω τρελαθεί με τον Νίκο! Ένα σύστημα που τον είχε πετάξει, δεν τον άφηνε να δείξει το ταλέντο του. Όπως είχαν τον μπαμπά του που τον είχαν αδικήσει...» ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου με δάκρυα στα μάτια.

«Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ. Και του μπαμπά του δεχόταν πολύ bulliyng, ό,τι έκανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης το πλήρωσε ο Νίκος. Λέγανε ότι είναι ο γιος του Φλωρινιώτη. Ο Νίκος έφυγε με αυτό το παράμονο. Δεν ξέρω γιατί τόσο πόλεμο με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Τον πέταξε το σύστημα» ανέφερε μεταξύ άλλων

Δείτε εδώ το βίντεο: