Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Σταμάτα εσύ!» - Η αμήχανη απάντηση σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Τα "πειράγματα" με την συνάδελφό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Σταμάτα εσύ!» - Η αμήχανη απάντηση σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον πρωταγωνιστή της σειράς του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι", Μιχάλη Λεβεντογιάννη, στην πρεμιέρα της παράστασης "Closer", στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί. Δέχθηκε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του, ωστόσο όταν έφτασε η στιγμή να απαντήσει για την προσωπική του ζωή, αντέδρασε αμήχανα.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Ναταλία Σουίφτ, συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το φλερτ που μπορεί να δέχεται από θαυμάστριές του στα social media και εκείνη τη στιγμή που πέταξε το μπαλάκι, με τον ηθοποιό να της απαντά "πειράζοντάς" την με τη σειρά του.

Η αντίδραση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

«Μου φαινόταν απίστευτο δύσκολο στην αρχή το να υπάρχει ροή σε αυτές τις αλλαγές αλλά πρόβα με πρόβα, τελειώσαμε, κάπως το προσαρμόσαμε», δήλωσε αρχικά για την παράσταση, με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει πως κατάλαβε επιτέλους γιατί όλες οι γυναίκες έχουν φάει "κόλλημα" μαζί του, τονίζοντας πως είναι θεωρητικός.

«Πώς καταλάβατε ότι έχουν φάει κόλλημα μαζί μου; Είμαι θεωρητικός;», απάντησε εκείνος με μία απορία και έπειτα η συνάδελφός του ρωτήθηκε εάν δέχεται φλερτ στα social media, με την ίδια να λέει: «Εδώ στον κύριο Λεβεντογιάννη αυτά!». «Σταμάτα εσύ!», είπε εκείνος γελώντας.

Και ο δημοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας τον για τα μηνύματα που δέχεται: «Κάποια τα βλέπω, κάποια δεν τα βλέπω. Είναι πάρα πολλά κάποιες φορές, δεν μπορώ να τα δω όλα τα μηνύματα, έχω γύρω στους 200 χιλιάδες μηνύματα, οπότε είναι ανέφικτο», επισήμανε εκείνος.

Δείτε επίσης: Του χάιδευε το πρόσωπο την ώρα που πήγαινε να τον φιλήσει - Το πρόσωπο που βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Λεβεντογιάννη σε βραδινή έξοδο

Η φωτογραφία του που "αναστάτωσε"

Στην Τήνο βρέθηκε για διακοπές ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης λίγο μετά το δεκαπενταύγουστο με τον γνωστό ηθοποιό να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, αφού από τον Σεπτέμβρη είχε γυρίσματα για τη σειρά ''Παγιδευμένοι'', που πρωταγωνιστεί.

Με αναρτήσεις, που κάνει συχνά πυκνά στα social media τον είδαμε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις ομορφιές, που διαθέτει το κυκλαδίτικο νησί, που τελευταία δέχεται επισκέψεις από πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Δείτε επίσης: «Εάν δεν έρθουν...» - Εκτός εαυτού ο Λεβεντογιάννης με άνθρωπο που φόρτωσε γαϊδουράκι με ψυγείο

Πιο συγκεκριμένα, με ένα post που έκανε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στο Instagram στις 17 Αυγούστου μας έδειξε τα αγαπημένα σημεία του από την Τήνο και μία ημίγυμνη φωτογραφία του από το νησί, που προκάλεσε αναστάτωση.