Με μπλε σατέν φόρεμα στο γλέντι του γάμου η Τοπαλίδου - Οι φωτογραφίες από το τανγκό με τον γιο της & η αγκαλιά με τον Κουρή

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια σχέσης και ένα παιδί που απέκτησαν μαζί. Οι δυο τους το γιόρτασαν δίπλα σε συγγενείς και φίλους, όσο γινόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από την ημέρα εκείνη να είναι πολλές παρόλα αυτά (δείτε εδώ όσες εξασφάλισε ο φακός του youweekly.gr από την άφιξη της νύφης μέχρι και το φιλί).

Μέρες μετά το ευτυχές συμβάν, η νύφη δημοσίευσε μερικά ακόμη στιγμιότυπα, αυτή τη φορά από το γλέντι που ακολούθησε μετά το μυστήριο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε ένα από αυτά φαίνεται η ίδια να χορεύει τανγκό με τον γιο της, φορώντας ένα μπλε σατέν φόρεμα, αλλά και η αγκαλιά τους με τον ηθοποιό.

Οι φωτογραφίες της Έλενας Τοπαλίδου από το γλέντι μετά τον γάμο με τον Νίκο Κουρή

«Η ζωή μας σε ζωγραφιές με δάκρυα χαράς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Την κοίταζε με το στόμα ανοιχτό ο Κουρής - Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Τοπαλίδου με εξώπλατο φόρεμα στο γλέντι του γάμου τους (Βίντεο)

Οι σφοδρές αντιδράσεις για την πιρουέτα της στην εκκλησία

Λίγο πριν λήξει το μυστήριο, ωστόσο, ο ιερέας είπε την εξής φράση "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", την οποία πολλές γυναίκες περιμένουν για να πατήσουν το πόδι του συντρόφου τους. Η σύζυγος του ηθοποιού, όμως, εκείνη την ώρα έκανε κάτι απρόσμενο. Σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου... Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε "θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;". Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό...», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.

Δείτε επίσης: Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγος του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου - Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της

Τσιμτσιλή πιρουέτα Τοπαλίδου