Χρήστος Μάστορας: Η κίνηση στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη όσο τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται (Βίντεο)

Το κομμάτι που της αφιέρωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας κάθε Σαββατοκύριακο εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημά του, Μέλισσες, και τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και πολλές φορές στα πρώτα τραπέζια βρίσκεται η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, για να τον θαυμάσει, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις φίλες και τους φίλους της.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το ξανθό μοντέλο βρέθηκε ξανά στο μαγαζί και η κάμερα ενός θαμώνα "έπιασε" τη στιγμή που ο τραγουδιστής της έκανε μία πολύ τρυφερή αφιέρωση όσο τραγουδούσε στη σκηνή. Πιο συγκεκριμένα, όσο ερμήνευε το κομμάτι "Κραυγή" της Άννας Βίσση και έλεγε "Σε θέλω, για σένα εγώ πεθαίνω", την πλησίασε και της έκανε νόημα με το χέρι.

Δείτε επίσης: Η χειρονομία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Μάστορας - Την ώρα που δεν την έβλεπε ο τραγουδιστής (Βίντεο)

Η αφιέρωση και η κίνηση του Χρήστου Μάστορα στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει

Η "πληρωμένη" απάντησή της σε πικρόχολο σχόλιο κάτω από βίντεο με τον καλό της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα για πάνω από ένα χρόνο και δηλώνει τρελά ερωτευμένη μαζί του, όπως και εκείνος άλλωστε. Αν και το πρώτο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αφού αυτή μαθεύτηκε οι αναρτήσεις τους και οι κοινές τους στιγμές ξεκίνησαν σιγά σιγά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους στην Σαντορίνη).

Επειδή, όμως, δεν τους αρέσει να προκαλούν και να τραβούν τα βλέμματα και τα media πάνω τους, μείωσαν τις φωτογραφίες τους και σταμάτησαν να μοιράζονται τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή. Ένα βίντεο που δημοσίευσε, ωστόσο, το ξανθό μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ίδια θέλησε κάπως να γιορτάσει το γεγονός πως έχουν περάσει συγκεκριμένα 492 μέρες από τότε που αποφάσισαν να δεσμευτούν, με μία άγνωστη να γράφει κάτω από την ανάρτησή της: «Είναι που δεν θα έδειχνες ξανά σχέση σου». Τότε εκείνη δεν κρατήθηκε και της απάντησε χαρακτηριστικά: «Ξένια μου, ξέχασα να σου πω ρε... Θα κάνω ότι γουστάρω!».

απάντηση Καληφώνη σε αρνητικό σχόλιο για Μάστορα