Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη ο Αλεξάνδρου στα εγκαίνια της Bubblegun - Πού άφησαν τον μικρό Πάρη

Καθυστέρησε ο Δημήτρης να παρευρεθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη ο Αλεξάνδρου στα εγκαίνια της Bubblegun - Πού άφησαν τον μικρό Πάρη

Αυτή τη στιγμή στο Περιστέρι γίνεται χαμός και ο πεζόδρομος έχει κλείσει σε ένα σημείο, καθώς έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου έξω από το μαγαζί ρούχων της Ιωάννας Τούνη και της Στέλλας Πάσσαρη, όπου γίνονται τα εγκαίνια για το άνοιγμά του (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από τον στολισμένο χώρο και το look της ξανθιάς Influencer).

Από εκεί, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το στήριγμα της πρώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Άργησε να παρευρεθεί καθώς πρόσεχε τον γιο τους Πάρη, όμως με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως αφού τάισε, άλλαξε και έκανε μπάνιο τον μπέμπη, τον άφησε στην αδερφή του για να μπορεί να βρίσκεται δίπλα στον έρωτά του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Πάρη στα εγκαίνια της Ιωάννας Τούνη

«Παίξαμε, πλατσουρίσαμε, κάναμε σκανταλιές, τα κάναμε όλα, φάγαμε, κάναμε μπανάκι, ξαναφάγαμε. Τον αφήνω στην αδερφή μου. Σήμερα έχουμε opening στη Bubblegun κάτω στο Περιστέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Το δώρο που του έχει ετοιμάσει για τα Χριστούγεννα

Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά τρέχει και δεν φτάνει. Ξυπνάει συνήθως πολύ νωρίς και λόγω του μωρού, αλλά και εξαιτίας των υποχρεώσεών της και συνεχώς βρίσκεται από meeting σε meeting και από ετοιμασίες σε νέες ετοιμασίες. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, ετοίμαζε ταυτόχρονα τα εγκαίνια του νέους της καταστήματος ρούχων στην Αθήνα (δείτε εδώ τον εντυπωσιακό χώρο) και την ανακαίνιση του σπιτιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα (δείτε επίσης το μαγαζί που έχει εκεί). Και μαζί με όλα αυτά προσέχει το παιδί της και φροντίζει να μη του λείψει τίποτα.

Ο χρόνος της, λοιπόν, είναι πολύ περιορισμένος, γι' αυτό και δεν προλαβαίνει να πάρει δώρα. Σκέφτηκε, όμως, την πιο ανέξοδη λύση για τον σύντροφό της και την μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok.

Άπλωσε στο πάτωμα ένα ολόκληρο χαρτί περιτυλίγματος, ξάπλωσε πάνω σε αυτό και έπειτα τυλίχθηκε μέσα σε αυτό. Το δώρο του καλού της είναι η ίδια! Φυσικά, τα like, τα σχόλια και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες.