Χάρις Αλεξίου: «Είναι κάτι σαν "αναπηρία" αυτό! Είπα στον Μάνο "Πάμε να φύγουμε!"» - Η συγκλονιστική περιγραφή για τη ζωή της

Η καθημερινότητα της μετά την απόφαση να αποσυρθεί από το τραγούδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρις Αλεξίου: «Είναι κάτι σαν

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Stories με την συνέντευξη της να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA το βράδυ της Τετάρτης 20/12. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μεγάλη καριέρα στο χώρο της μουσικής, έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της από το ξεκίνημα της μέχρι και το τέλος της από την μουσική βιομηχανία.

Πριν αρκετό διάστημα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το τραγούδι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και όπως έχει δηλώσει "δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά".

Στην εκπομπή Mega Stories λοιπόν η Χάρις Αλεξίου μίλησε για την απόφαση αυτή και πόσο την έχει επηρεάσει στην ψυχολογία της, για τον καρκίνο που πέρασε (δείτε τα λόγια της εδώ) αλλά και για τον γιο της Μάνο που υιοθέτησε σε μικρή ηλικία (δείτε φωτογραφία του).

Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για την απόσυρση της από το τραγούδι

«Όταν σταμάτησα να τραγουδάω δεν άντεχα να πάω να δω live. Όταν πηγαίνουμε κάπου και μας καλούσαν να πω τραγούδια μαζί τους, το απέφευγα. Δεν ήθελα να μπω σε μια τέτοια στιγμή να φωνάζει ο κόσμος και εγώ να αρνηθώ. Ακόμα δεν έχω πάει να ακούσω τους φίλους μου να τραγουδάνε. Όταν πήγα στη συναυλία που έγινε για τον Βαρδή, έπαθα απίστευτο μπλοκάρισμα. Όταν είδα την σκηνή, τους μουσικούς, τον κόσμο και εγώ θα πήγαινα απλώς να μιλήσω, το λέω και αδειάζει το στομάχι μου.

Είναι κάτι σαν "αναπηρία" αυτό. Στην παρέα μπορεί να τραγουδάνε οι φίλοι μου που δεν είναι τραγουδιστές και εγώ να... Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την δοκιμασία. Το κατάλαβε ο κόσμος ότι κάπως ήμουν και υπήρχε μια σιωπή και μια συγκίνηση. Και είπα στον Μάνο "Πάμε να φύγουμε!"», εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου.

Η εξομολόγηση της για το γιο της, Μάνο

Μάλιστα, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για το γιο της, Μάνο που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, στηρίζοντας την σε κάθε βήμα και απόφαση.

«Αλλάζει η ζωή μιας γυναίκας όταν αποκτάει παιδί. Πόσο μάλλον μιας εργαζόμενης γυναίκας ή που χρειάζεται να λείπει. Έχω σημειώματα του Μάνου από τότε. Ο Μάνος έχει ζήσει παρασκήνια, καμαρίνια, και να είναι μαζί μου σε περιοδεία, μικρούλης. Όσο δεν μπορούσε να μου πει όχι. Γιατί μετά που μπαίνουν στην εφηβεία τα παιδιά δεν θέλουν να έρχονται ή να λένε ότι είναι παιδιά γνωστών. Ο Μάνος περπάτησε 10 μηνών, κάναμε διακοπές στη Μυτιλήνη και ήμουν χαρούμενη που περπάτησε στα δικά μου χέρια. Θυμάμαι όταν γύρισα από την περιοδεία και με άφησε το πούλμαν στο σπίτι, τον είχε κατεβάσει η γιαγιά και είδα το παιδί μου να έρχεται με τα χέρια απλωμένα. Δεν θα ξεχάσω αυτή την εικόνα ποτέ στη ζωή μους», είπε.