Έλλη Κοκκίνου: Ακύρωσε εκτάκτως τις εμφανίσεις της στο Barbarella Live Athens - Η ανακοίνωσή της

Τι συνέβη;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές και καλλίγραμμες ερμηνεύτριες, ενώ παράλληλα προσέχει και την υγεία της, εξαιτίας ενός προβλήματος, που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ τη διατροφή, που ακολουθεί, και το πρόβλημα). Παράλληλα, τη φετινή χειμερινή σεζόν, μπορούμε να την απολαύσουμε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, που εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, στο Barbarella Live Athens.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, διέκοψε τις εμφανίσεις της για χθες, Τετάρτη 20, αλλά και για σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, κάτι που κανένας μας δεν το περίμενε.

Ακυρώνει τις εμφανίσεις της η Έλλη Κοκκίνου

Με ανάρτηση στα προσωπικά της προφίλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί, η αγαπημένη τραγουδίστρια της σύγχρονης μουσικής σκηνής, ανακοίνωσε, ότι ακυρώνει τη χθεσινή και τη σημερινή της εμφάνιση, λόγω προβλήματος υγείας, που αντιμετωπίζει.

«Δυστυχώς έπεσα & εγώ θύμα της ίωσης που κυκλοφορεί γι’ αυτό & απόψε δε θα μπορέσω να βρεθώ στην παρέα του Barbarella Live Athens

Το Barbarella Live Athens θα παραμείνει ανοιχτό με τον αγαπημένο Λευτέρη Πανταζή να σας διασκεδάσει όπως ξέρει μαζί με τον Γιάννη Γρόση.

Τα λέμε πάλι το Σάββατο!

Για τον ίδιο λόγο δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω & την αυριανή συναυλία στην «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες», έγραψε εκείνη σε ανάρτηση, που έκανε στο Facebook.

Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πίστα

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (2/11) με αφορμή την πρεμιέρα της στο Barbarella σε συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Γιάννη Γρόση.

Ανάμεσα λοιπόν, στα όσα είπε η τραγουδίστρια για την δική της καριέρα και τα ευτράπελα, που της έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια στη σκηνή, δεν έλειψε και το σχόλιο της για τις πρόσφατες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στην πίστα.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Δεν φοβάστε το Θεό;» - Δεκάδες αρνητικές αντιδράσεις στο Instagram για την "καυτή" εμφάνιση στα μπουζούκια

Πολλοί ήταν εκείνοι, που επέκρινα τα δύο φορέματα της τραγουδίστριας στην πρεμιέρα της στον Βοτανικό, ως ακατάλληλα για την ηλικία της με την Έλλη Κοκκίνου να θεωρεί εντελώς άστοχο να μιλάμε για ηλικίες.

«Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Δεν είναι υποχρεωτικό, δε θα τους το χαρίσει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό, με το οποίο αισθάνεται καλά και όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δε σημαίνει, ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Νομίζω, ότι είναι κάλο να μην κρίνουμε γενικότερα, ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. Έχουμε μπερδέψει το σχολιασμό με τον δημόσιο λόγο», είπε η Δέσποινα Βανδή.