Οδυσσέας Σταμούλης: «Άστο καλύτερα...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Συγκινημένος μπροστά στην κάμερα του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οδυσσέας Σταμούλης: «Άστο καλύτερα...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Οδυσσέα Σταμούλη και ο ίδιος στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις σε αυτή. Ρωτήθηκε για τις γιορτές που έρχονται και πώς θα τις περάσει, καθώς είναι οι πρώτες που θα περάσει μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

Ο ηθοποιός, με δύναμη ψυχής, εξήγησε πως θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον τα πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να ξεχνιέται με τη δουλειά του, προσφέροντας στον κόσμο χαμόγελα, ως ένα είδος θεραπείας για εκείνους που τον παρακολουθούν.

Δείτε επίσης: «Καλά να πάθεις με αυτά που έπαθες με το παιδί σου» - Έξω φρενών ο Ισίδωρος Σταμούλης με τις κατάρες που ρίχνουν στον αδερφό του, Οδυσσέα

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατο του γιου του

«Άστο καλύτερα... Τα Χριστούγεννα ήταν, πάντως, η αγαπημένη μου γιορτή. Το θέατρο είναι για μένα μια προσπάθεια υπέρβασης, να βγούμε από τον εαυτό μας, μήπως θεραπεύσουμε και κάποιον. Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ότι θεραπεύει τον εαυτό μας, ο ηθοποιός δεν κάνει ούτε ψυχοθεραπεία ούτε εργασιοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά.

Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο που πνίγηκε το παιδί του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 30/11 μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη. Ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε στα αίτια που οδήγησαν στον πνιγμό του 11χρονου, το καλοκαίρι που μας πέρασε στους Φούρνους Ικαρίας.

Να σημειώσουμε πως η είδηση πως ο γιος του ηθοποιού πέθανε, είχε σοκάρει όλες τις εκπομπές αλλά και τους ηθοποιούς, που μόνο για τα καλύτερα μιλούσαν για τη σχέση που είχαν πατέρας με γιο.

Ο δικηγόρος λοιπόν, αποκάλυψε τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο που έχασε τη ζωή του το παιδάκι.

«Ακόμα διεξάγεται προανάκριση και την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει και το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης και ο δικός μας δύτης που εκπροσωπεί την οικογένεια. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία είναι αδιαμφησβήτητα. Δηλαδή, πρώτα από όλα η συγκεκριμένη σημαδούρα ήταν σχεδόν τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες, όπως έχουμε ξαναπεί δεν υπήρχε μέριμνα η πρόληψη των λουόμενων και των κατοίκων αναφορικά με την χρησιμότητα ή την τοποθέτηση τους.

Το προβληματικό και αυτό το οποίο κατά την άποψη μας ήταν και η αιτία του δυστυχήματος, ήταν ότι το σκοινί που ένωνε την σημαδούρα με την βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος από το οποίο είχε τοποθετηθεί. Επίσης, εξαιρετικά επικίνδυνο, ήταν ότι το βάρος που κρατούσε την σημαδούρα ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο του πλαστικού που έφερε η σημαδούρα στην επιφάνεια, δηλαδή με έναν απλό κυματισμό όλος αυτό ο όγκος μεταφερόταν προς την παραλία για αυτό και είχε ξεφύγει από την σειρά των σημαδούρων και είχε πάει πιο κοντά στην παραλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρακάκης.