Ντέμης Νικολαϊδης: Έτσι γιόρτασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την ονομαστική του εορτή

«Οι αναμνήσεις ζωντάνεψαν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα (21/12), του Αγίου Θεμιστοκλή, ο Ντέμης Νικολαϊδης και αποφάσισε να το γιορτάσει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έκανε μια βραδινή έξοδο με φίλους, κάτι που μοιράστηκε και στα social media του με ένα Instastory repost, καθώς σπάνια δείχνει στον κόσμο στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο πριν απο λίγες ημέρες, είχε αναρτήσει ξανά στον προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απαντούσε στην ερώτηση "Θα άφηνες το παιδί σου που είναι στην εφηβεία να πάει μόνο του στο γήπεδο;" (δείτε εδώ όλα όσα είπε για τη βία στα γήπεδα).

Η ανάρτηση του Κώστα Κατσουράνη

Ο Ντέμης Νικολαϊδης λοιπόν, γιόρτασε, μαζί τους Στέλιο Μανωλά, Λάκη Νικολάου, Βασίλη Τσιάρτα, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Βασίλη Μπορμπόκη, Τραϊανό Δέλλα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε, o Κατσουράνης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τους δείχνει να κάθονται όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για φαγητό.

Δείτε επίσης: «Το ότι τον είδα σήμερα να...» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Οι αναμνήσεις ζωντάνεψαν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα λόγια του για τη δολοφονία του Μιχάλη Καμπούρη

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πριν απο λίγο διάστημα είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Καμπούρη από Χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο της Κιτρινόμαυρης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και μέχρι σήμερα είναι φίλαθλος της. Μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο είπαν πολύ συγκινητικά λόγια.

«Αυτό που συνέβη στη νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα ενώ ήμουν έξω με παρέα και έτρωγα. Μούδιασα. Μούδιασα αφού έμαθα τα επεισόδια. Δεν ήξερα ακόμα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Ένιωσα αυτό που ένιωσα, όταν έμαθα και για τον Άλκη. Θύμωσα, θύμωσα πάρα πολύ όσο μάθαινα λεπτομέρειες γιατί θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει αλλά δε λειτουργήσαμε σωστά ως κράτος...» - εξομολογήθηκε,

«Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο. Και δεν πήγα. Δε ξέρω γιατί, αλλά έτσι ένιωσα. Κι ακόμα νιώθω περίεργα. Μου κάνει τόσο ξένο με το ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο» είπε σε άλλο σημείο.

«Να σκεφτούνε ότι μπορεί να καταστρέψουν και τη δική τους ζωή και ζωές οικογενειών άλλων. Πάντα έτσι γίνεται. Όταν υπάρχει μια απώλεια ζωής, καταστρέφονται πολλές οικογένειες και πολύς κόσμος. Δεν είναι μόνο ο δολοφόνος και το θύμα. Πίσω τους όλοι έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν είμαστε μόνοι μας» συμπλήρωσε.