«Το ότι τον είδα σήμερα να...» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντοτε απέφευγε να μιλά στις κάμερες για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την καριέρα του, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις του γενικότερα είναι σπάνιες, όμως πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στο Action 24, όπου μίλησε για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Δέσποινα Βανδή, για τα δύο παιδιά τους δηλαδή, τον Γιώργο και την Μελίνα (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παρακολούθησε τη συνέντευξή του, εμφανίστηκε αργότερα στη δική της εκπομπή, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τετάρτη 18/10, και θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως "έσπασε" τη σιωπή του, δείχνοντας έναν άλλο εαυτό από αυτόν που τον είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, μένοντας άφωνη.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Δεν ξέρω an θα υπάρξει άλλος Ντέμης τόσο επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο, που πόσο λίγα πράγματα ξέρω εγώ για το ποδόσφαιρο. Με εντυπωσίασε τρομερά πολύ, μετά από τόσα χρόνια που τον ξέρουμε σαν παίκτη που κρυβόταν, δεν έδινε συνεντεύξεις, απέφευγε τις κάμερες... Το ότι τον είδα σήμερα να μιλάει, να γελάει, να σχολιάζει τα πάντα, μου άρεσε πολύ. Μπορεί να του πήρε πολλά χρόνια να ξεδιπλωθεί, αλλά πολύ το χαίρομαι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μενεγάκη Ντέμης Νικολαϊδης

Οι αγκαλιές και φιλιά με την σύντροφό του σε παραλία της Τήνου

Τι και αν είχε βγει πως ήταν σε σχέση με πολύ γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος από το τέλος του 2022 με Manager εταιρίας ρούχων η οποία είναι είναι επίσης γνωστή στα κοσμικά δρόμενα.

Φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι του ζευγαριού, το οποίο το πέρασαν διακριτικά χωρίς να προκαλούν με αναρτήσεις στα social media ή συνεντεύξεις. Στις 18/8 ωστόσο, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στα Άχλα της Άνδρου, και μάλιστα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως πρόδωσε η μία από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά εκεί).

Μετά την Άνδρο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ταξίδεψαν στην όμορφη Τήνο. Το Πρωινό λοιπόν, διασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από τις τρυφερές τους στιγμές σε παραλία του νησιού. Μπορεί να θεώρησαν πως δεν θα τους εντοπίσει κανείς, τελικά άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία τους τράβηξαν βίντεο και το έστειλαν στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής στην Τήνο έχει το δικό του εξοχικό σπίτι (δείτε το εδώ) και είναι λογικό να έχει πολλούς γνωστούς που εκείνη την στιγμή τον σκέφτηκαν.