Νίκος Φλωρινιώτης: «Τρόμαξα όταν τον είδα» - «Όλα τα έριχνε στον κορωνοϊό»! Βαρύς θρήνος για τους φίλους του

Οι δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Φλωρινιώτης: «Τρόμαξα όταν τον είδα» - «Όλα τα έριχνε στον κορωνοϊό»! Βαρύς θρήνος για τους φίλους του

O Νίκος Φλωρινιώτης θα κηδευτεί σήμερα Παρασκευή 22/12 στο δημοτικό κοιμητήριο Σχιστού - Κερατσινίου δίπλα στον πατέρα του, Γιάννη (δείτε τι ώρα) με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία. Μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, φίλοι του μίλησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια για την τόσο ξαφνική και άδικη απώλεια του. Όλα ξεκίνησαν από μια κρεατοελιά που αφαίρεσε ωστόσο δεν έγινε ποτέ βιοψία και κατέληξε σε καρκίνο του δέρματος, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Η οικογένεια του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, όπως και όλοι όσοι τον αγαπούσαν. Οι τελευταία ημέρες μπορεί να έδειχναν πως πηγαίνει καλά στην υγεία του, ωστόσο από την ημέρα του Αγίου Νικολάου που νοσηλεύτηκε έπειτα από επιδείνωση της υγείας τους , μετρούσαν αντίστροφα...

Οι δηλώσεις φίλων του Νίκου Φλωρινιώτη για το θάνατό του

«Τον είδα στο μνημόσυνο του πατέρα του. Όλοι έλεγαν ότι είναι καλύτερα, όλοι είχαν μια αισιοδοξία. Από την ημέρα του Αγίου Νικολάου, κατέπεσε. Έχασε την ομιλία του, δεν μιλούσε, δεν καταλάβαινε. Έλεγε η καημένη Μάχη ότι δεν πρόλαβε την γιορτή του και με το παλιό ημερολόγια ο Άγιος Νικόλας τον πήρε μαζί του», εξομολογήθηκε αρχικά οικογενειακή τους φίλη.

«Υπάρχει ιατρικό λάθος αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό. Αν δεν είχε συμβεί κάτι από όλα αυτά θα το είχαν προλάβει, δεν θα είχε προχωρήσει», συμπλήρωσε για τον Νίκο Φλωρινιώτη.

Δείτε επίσης: Σαν γάμος η κηδεία του - Η ασημένια νεκροφόρα με το λευκό φέρετρο και η ενδυμασία του

«Δεν έγινε βιοψία στην κρεατοελιά. Όλα ξεκίνησαν από εκεί. Δεν το πολέμησαν καθόλου. Δεν έκανε ούτε μια χημειοθεραπεία όλα αυτά τα χρόνια. Έφυγε αμαχητής, αυτό με στεναχωρεί πιο πολύ από όλα. Ασχολήθηκε το τελευταίο 6μηνο, όλα τα έριχνε στον κορωνοϊό. 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα. Πήγα στο νοσοκομείο και μάλωνα με τους γιατρούς γιατί δεν του έδιναν φαγητό. Όλο από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν φιάσκο», ξέσπασε ο Χάρης Ακριτίδης.

«Αρνιόμουν να πάω να τον δω στο νοσοκομείο. Με πήρε κάποια στιγμή λόγω καρκίνου. Μετά κάποια στιγμή δεν πρόλαβα να πάω. Μετά έβλεπε ότι κάνει συναυλίες και λέω ωραία πάει καλά. Μιλήσαμε και μου είπε 10 του μηνός θα κάνω πάρτι με την Αννούλα σε περιμένουμε και δυο ημέρες πριν μιλάω με την Νίνα και μου λέει "Νάσια είναι στο νοσοκομείο και δεν είναι καλά, έλα εδώ γιατί νομίζω το πάρτι δεν θα γίνει". Κάθε ημέρα έλεγα ότι θα πάω αλλά τα πόδια δεν συνεργαζόντουσαν. Μου λείπει εδώ και πολύ καιρό αλλά η ιδέα ότι δεν μπορώ να του στείλω ένα μήνυμα να τον πάρω τηλέφωνο να πάμε για έναν καφέ είναι το κενό αυτό το... μια παγωνιά. Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί να φύγει τόσο νωρίς», είπε η Νάσια Κονιτοπούλου.