Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έβγαλα καρκίνο! Δεν έχω κάνει χημειοθεραπείες» - "Πάγωσαν" στο Super Κατερίνα με την ανακοίνωση του

Σε σοκ οι συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έβγαλα καρκίνο! Δεν έχω κάνει χημειοθεραπείες» -

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σήμερα Παρασκευή 22/12. Όπως ανακοίνωσε μετά από μια εγχείρηση που έκανε, διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε χημειοθεραπείες.

Αφορμή για την αποκάλυψη του αυτή, στάθηκαν οι δηλώσεις του Χάρη Ακριτίδη για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη έπειτα από καρκίνο του δέρματος. Η κηδεία του μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00 στο κοιμητήριο του Σχιστού - δείτε τις δηλώσεις της μητέρας του, Μάχης.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον καρκίνο

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο, ότι τελειώνει και δεν ασχολούνται με αυτό. Θα σας πω κάτι σκληρό. Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κλπ. Δεν έχω κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας λέω την αντίδραση. Ξέρετε πού στηρίχτηκα; Ότι έφυγε ο γιατρός μου από το κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω και είχε φύγει. Δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω τη νοοτροπία και είμαι ένας άνθρωπος μορφωμένος. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά, είναι μια νοοτροπία. Το περιβάλλον μου προφανώς και έλεγε κάνε το», συμπλήρωσε.

Τα προβλήματα που πέρασε με την υγεία του

Την Παρασκευή (1/12) ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 με τον παρουσιαστή να παραχωρεί μια από καρδιάς συνέντευξη μιλώντας για την πορεία της ζωής του, που είχε χαρές και λύπες.

Μεγάλη ήταν η συγκίνησή του, καθώς θυμήθηκε τις οικονομικές δυσκολίες, που βίωσε, τα δέκα δύσκολα χρόνια, που απείχε από την τηλεόραση, καθώς και την τεράστια στήριξη, που είχε από τη σύντροφό του, Ελένη (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του, που έχασε από καρκίνο).

Τα δάκρυα στα μάτια του παρουσιαστή ήρθαν το λεπτό, που αναφέρθηκε στις δουλείες, που έκανε η αγαπημένη του για να συντηρηθούν και οι δύο, καθώς υπήρξαν εποχές, που έπρεπε να ζήσουν με τα απολύτως απαραίτητα!

«Είναι μια αποτυχία οικονομική, που είχα. Κακώς την πάτησα και πάλι από τον καλοπαιδισμό μου. Χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε ζήτησα τον λογαριασμό. Είπα θα το πιώ το πικρό το ποτήρι ετούτο, αφού επέλεξα το ήπια, έμεινα άπολις, έμεινα που την κεφαλήν κλίναι, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του αδερφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ, δεν είχα τη δυνατότητα, όλα μου τα κατακρατούσαν, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη, η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές, άστο!

Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα σε αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω και θα εκτιμώ ανθρώπους, που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και...

Μου βγήκε γιατί ήταν ένα παράπονό μου. Ελένη μου συγγνώμη και συγγνώμη και που σε ανάφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι, ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω τα στήθη μου γιατί όταν εκείνη πρότασσε τη γενναιότητα κάνοντας νυχθημερόν δουλειά, βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 16 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι, γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό. Και εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιων αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι! Αυτή είναι η ενσυναίσθηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.