Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Στην αρχή είχε λίγο πλάκα, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο»

«Είναι θλιβερό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Στην αρχή είχε λίγο πλάκα, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο»

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 22/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολίασε το δημοσίευμα που έλεγε πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε την Τζόρτζια Σιακαβάρα την περασμένη Δευτέρα 18/12 κάτω υπό άκρα μυστικότητα, χωρίς ωστόσο στην τελετή να παρευρίσκονται τα παιδιά του, Θάνος και Φένια.

Μετά την είδηση αυτή, ο Θάνος Πλεύρης έκανε ένα αιχμηρό tweet σχετικά, ενώ η Φένια στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο κράζοντας τον πατέρα της. Και οι δυο ήταν αντίθετοι στο γάμο αυτό με την κατά 34 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ωστόσο, βγήκε δημόσια στις κάμερες μαζί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και διέψευσε το δημοσίευμα περί γάμου, αναφέροντας πως η πρόταση γάμου μπορεί να έχει γίνει ωστόσο ο γάμος όχι ακόμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει επίσης αιχμηρά στα δυο του παιδιά.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το γάμο Πλεύρη με Σιακαβάρα

«Ήταν μία συνέντευξη που θα έπρεπε να την παίζει στο κανάλι του στο youtube ο γιος του, ο Θάνος Πλεύρης. Το κομμάτι που λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ότι έχει διαφορετική ιδεολογία είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να κάνει ο πατήρ Πλεύρης στον υιό Πλεύρης. Για όλους αυτούς που τους ταυτίζουν. Του έκανε ένα πατρικό δώρο χωρίς να το ξέρει.

Δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε για τα παιδιά να μην ξέρουν αν παντρεύτηκε ο πατέρας, να ανεβάζουν αινιγματικές αναρτήσεις, ο πατέρας να απαντά ειρωνικά στα παιδιά για βλακείες. Ενώ στην αρχή είχε λίγο πλάκα το θέμα αυτό, λίγο χαριτωμένο, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο. Στην αρχή χασκογελούσα, τώρα είναι θλιβερό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής στη Φυλή διαψεύδει τον γάμο

Στο T-Live, την Πέμπτη 21/12 το απόγευμα, αποκαλύφθηκε η δήλωση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής, ο οποίος διαψεύδει τον γάμο.

«Μας είπε το εξής. "Στο συγκεκριμένο μοναστήρι δεν γίνονται γάμοι, ούτε βαφτίσεις, δεν τελούνται τέτοια μυστήρια". Μπορεί να έγινε αλλού. Από εκεί και πέρα είναι ένα ερωτηματικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής, εξηγώντας πως το μυστήριο μπορεί να τελέστηκε, αλλά σε άλλη εκκλησία, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο.