Σταμάτης Κραουνάκης: Το ιδιαίτερο σχόλιο για την Πάολα

Η αποκάλυψη για την "χοντρή" του τραγουδιού "Άδωνις"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, Σταμάτης Κραουνάκης, έχει έρθει τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο, πέρα από το ταλέντο του στη μουσική, για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το γνωστό του τραγούδι "Άδωνις" (δείτε εδώ τι είπε για αυτό αρχικά).

Πρόσφατα, μάλιστα έδωσε συνέντευξη σε ένα podcast, απόσπασμα από το οποίο, παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Πέρα από το περιστατικό με το τραγούδι όμως, μίλησε και για τη γνωστή ερμηνεύτρια της σύγχρονης λαϊκής μουσικής σκηνής, Πάολα.

Τα σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη για την Πάολα και το τραγούδι "Άδωνις"

«Αυτή η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή. Εκεί τελειώνω. Δεν έχω άλλο», σημείωσε αρχικά για τη λαϊκή τραγουδίστρια, την οποία έχει δηλώσει, ότι την αγαπάει στο παρελθόν. «Εντάξει, λαϊκά κορίτσια είναι. Ναι, δεν μπορώ να κρίνω», ανέφερε για τη στήριξη, που έχει εκφράσει η ερμηνεύτρια προς το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο (δείτε εδώ τι είχε πει).

«Έχω πει ποιος είναι η "χοντρή", δεν μπορώ να δώσω παραπάνω στοιχεία γιατί ο άνθρωπος είναι μίας ηλικίας. Πάντως αυτός που είναι η χοντρή, νευρικιά, είναι αυτός που εμπνεύστηκε να κάνει το τραγούδι "Άδωνις". Όταν φτιάχτηκε το ρεφρέν, πηγαίναμε να φάμε μετά από πρόβα στο σπίτι στο Φάληρο με την Άλκηστη και όπως όπως χωρέσαμε σε ένα μικρό αμάξι . Τελείωνε ο δίσκος και δεν είχαμε ένα γρήγορο τραγούδι. Ο φίλος αυτός μου είπε γράψε για τον Άδωνη. Ώσπου να πάμε στο σπίτι, έκανε και το ρεφρέν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε κάνει πάρα πολλά γέλια, όταν έγινε επιτυχία», κατέληξε για το τραγούδι, που έχει γράψει.