Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήταν δύσκολο να προσπαθήσω ξανά! Έζησε μεγάλο πένθος..» - Η εξομολόγηση για την αποβολή της

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το βιώσω τόσο έντονα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Σάββατο 23/12 στην εκπομπή I love Σουκου, λίγο μετά τον τραγουδιστή που αποκάλυψε πως έγινε παππούς. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή που είχε στο παρελθόν.

Όταν ήταν περίπου στην ηλικία των 40 δυστυχώς έχασε το παιδάκι που κυοφορούσε, γεγονός που την βύθισε στο πένθος. Μάλιστα, είχε σκεφτεί την υιοθεσία μετά από αυτό, ωστόσο πίστευε πως δεν θα μπορούσε λόγω της δουλειά της να ανταπεξέλθει να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδάκι.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το βιώσω τόσο έντονα. Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί, έτυχε αυτή τη φορά, αλλά δεν έκατσε... Ήμουν στα 40 κάτι, οπότε ήταν πιο δύσκολο να προσπαθήσω ξανά. Τη σκέφτηκα και την υιοθεσία αργότερα. Αλλά έχοντας χωρίσει σκεφτόμουν ότι κάνω μια δουλειά ανασφαλής. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω μόνη μου στις ανάγκες ενός παιδιού», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι δυο σύζυγοι και η προσωπική ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, είχε βρεθεί το πρωί της Τρίτης 12/12, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός, μιλώντας στην Κατερίνα Καινιούργιου, αναφέρθηκε στους πρώην συντρόφους και αποκάλυψε αν υπήρχε ζήλεια για τις ερωτικές σκηνές των ρόλων της.

Ωστόσο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η παρουσιάστρια έδειχνε να είναι εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της, διότι όσο εκείνη συνομιλούσε με την ηθοποιό, ακουγόταν ένα σούσουρο από τις συνομιλίες των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες, επιπλήτωντας τους στον αέρα (δείτε εδώ).

«Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Γίνονται εξαιρετικές δουλειές στη μυθοπλασία και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί. Ήθελα να είμαι σε μία από αυτές τις σειρές. Για κάποιο λόγο μπορεί αυτά τα δύο χρόνια να μην ήμουν χρήσιμη σε κάποιον ρόλο, αυτό θα αλλάξει» ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν είχα σκηνές ζήλειας από τους συντρόφους μου για τις ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι», απάντησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχετικά με το αν έχει υπάρξει σε σχέση με άνδρα που ζήλευε τις ερωτικές σκηνές ενός ρόλου της.

«Με αγαπάνε ακόμα όλοι και τους αγαπάω όλους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έχω δύο πρώην συζύγους και μιλάω και με τους δύο» είπε μεταξύ άλλων.