Δήμητρα Βαμβακούση: «Είχε προλάβει να μάθει για το μωράκι μας» - Η αποκάλυψη για τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Βίωσα έντονα την απώλειά της...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η Δήμητρα Βαμβακούση, και ο σύζυγός της, ο δημοφιλής επιχειρηματίας, αλλά και ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μετράνε ελάχιστους μήνες παντρεμένοι. Ωστόσο, από τότε που ανακοίνωσαν τη σχέση τους αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια, αλλά και από τα πιο λαμπερά της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 24 Σεπτεμβρίου, και ο γάμος τους ήταν γεμάτος ιδιαίτερη συγκίνηση, αφού από το μυστήριο έλειπε η μητέρα του, Ουρανία, η οποία απεβίωσε την επόμενη μέρα (δείτε εδώ τα λόγια του για εκείνη από την ημέρα του ευτυχούς γεγονότος). Παρά την τραγική τους απώλεια το ζεύγος δεν άργησε να μπει σε μία νέα τροχιά, αφού πλέον μπορούν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και περιμένουν σε λίγο καιρό να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ σε πόσο καιρό θα έρθει ο πελαργός).

Παρόλα αυτά, μπορεί οι δύο πλήρως αντιφατικές ειδήσεις να έπεσαν σαν "κεραυνός εν αιθρία" στο αγαπημένο ζευγάρι, ωστόσο όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να ξαναβρούν τα πατήματά τους. Βέβαια, υπάρχει μία πτυχή αυτών των δύο ιστοριών, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες τελικά, κι εμείς την αγνοούσαμε, και μας την αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια η σύζυγος του Ντάνου.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Βαμβακούση για τη σχέση της με τη μητέρα του Ντάνου, Ουρανία

Ο γάμος σας τελέστηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με σένα εγκυμονούσα νύφη και σε λιγότερο από 24 ώρες μετά η μητέρα του Γιώργου έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένα συναισθηματικό roller coaster απόλυτης χαράς και θρήνου μέσα σε μία μέρα.

«Τρέχαμε για να προλάβουμε τον χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος συστέλλεται και άλλες που διαστέλλεται. Είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Εντέλει, δεν μπόρεσε να έρθει στην εκκλησία. Το ήθελε πάρα πολύ. Την αγάπησα τη μητέρα του Γιώργου. Τη γνώρισα με την ασθένειά της, ήταν μια πάρα πολύ δυναμική γυναίκα. Βίωσα έντονα την απώλειά της. Χαίρομαι που πριν φύγει μου είχε δώσει την ευχή της και είχε προλάβει να μάθει και για το μωράκι μας», ανέφερε η νεαρή κοπέλα για την απώλεια της πεθεράς της λίγο καιρό μετά το χαμό της, στο περιοδικό ΟΚ και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.