Θεοφανία Παπαθωμά: «Μην ασχολείστε σας παρακαλώ!» - Κινείται νομικά μετά το δημοσίευμα πλειστηριασμού

Ενοχλημένη η ηθοποιός!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ενοχλημένη έντονα φαίνεται πως είναι η Θεοφανία Παπαθωμά μετά από δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και γράφει πως βγήκε σε πλειστηριασμό ένα σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου του 2024. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η έκθεση εκτίμησης της συγκεκριμένης οικίας με φωτογραφίες.

Η εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα επικοινώνησε με την ηθοποιός και πρόβαλλαν την απάντηση της σήμερα Σάββατο 23/12, στην οποία ανακοίνωσε πως πρόκειται να κινηθεί νομικά σε όσους δημοσίευσαν το εν λόγω ρεπορτάζ.

Η απάντηση της Θεοφανώς Παπαθωμά για τον πλειστηριασμό

«Μην ασχολείστε σας παρακαλώ! Το θέμα έχει διευθετηθεί. Θα κινηθώ νομικά απέναντι στα site που το δημοσίευσαν και σε όποιον άλλον συνεχίσει αυτή τη διαπόμπευση. Ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά στην εκπομπή.

Δείτε επίσης: «Αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία» - Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά το χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Το σπίτι που στέγασε επί 10 χρόνια τον έρωτα Παπαθωμά & Πετράκου

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση χωρισμού της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο με τους κυρίαρχους λόγους, που έφεραν το τέλος να είναι οι ιδεολογικοί και η ασυμφωνία χαρακτήρων.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013 και μάλιστα έφεραν μαζί στη ζωή δύο παιδιά με την ηθοποιό να έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Ασφαλώς και το πρώτο διάστημα σε έναν χωρισμό φέρνει ανισορροπία, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος έφυγε από το σπίτι και τι θα συμβεί στο εξής. Μέσα από τους λογαριασμούς στο instagram των Παπαθωμά και Πετράκου παίρνουμε μία ματιά από το σπίτι, που έμεναν μαζί, το οποίο είχε τζάκι, αναπαυτικούς καναπέδες με τις βιβλιοθήκες να κατακλύζουν μεγάλο μέρος του σπιτιού.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Πετράκου - Παπαθωμά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Παπαθωμά - Tζάκι

Παπαθωμά - σπίτι

Παπαθωμά & Πετράκος - ΣπίτιΠαπαθωμά - σπίτι