Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Διαμαρτυρούμεθα εντόνως για την ανεύθυνη...»! Ενοχλημένη η Ιερά Μονή στην οποία γράφτηκε πως παντρεύτηκαν

Τι αναφέρει η δημοσιογράφος που αποκάλυψε την είδηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα, όπως γράφτηκε μέσα στην εβδομάδα, παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Η δημοσιογράφος μάλιστα, Ρενέ Σαραντινού, που έγραψε το ρεπορτάζ, είπε πως η Τζόρτζια επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου τους.

Αφού κυκλοφόρησε η είδηση παντού, τα δυο του παιδιά - που δεν ήταν καλεσμένα στο γάμο - έκαναν αιχμηρές αναρτήσεις στα social media, αφού ήταν αντίθετοι. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής έκανε ένα tweet, ενώ η Φένια δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύ αιχμηρό βίντεο.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ωστόσο, όταν τον συνάντησαν οι κάμερες, διέψευσε την είδηση, αναφέροντας πως ποτέ δεν έγινε γάμος, ωστόσο πρόκειται να γίνει. Μάλιστα, μίλησε αποκλειστικά και στο youweekly.gr.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης

Η Ιερά Μονή από την άλλη, προχώρησε σε ανακοίνωση διαψεύδοντας επίσης πως έγινε γάμος αφού σύμφωνα με τους κανόνες, στην συγκεκριμένη εκκλησία δεν τελούνται γάμοι.

«Στην Ιερά Μονή μας, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας δεν τελούνται γάμοι. Στις δε, ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ορωπού και Φυλής των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών της Ελλάδος, στην οποία ανήκουμε, τελούνται αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Ποιμνίου της. Διαμαρτυρούμεθα εντόνως για την ανεύθυνη και συκοφαντική παραπληροφόρηση» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα σήμερα 23/12, αφού μεταφέρθηκε η ανακοίνωση, η δημοσιογράφος Ρενε Σαραντινού είπε «Αν η νύφη δίνει πληροφορίες για τον γάμο της και τρολάρει, όπως τρολάρει και ο κύριος Πλεύρης, ενδεχομένως να το κάνουν για να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...».

Μάλιστα, το ίδιο σχολίασαν και στο πλατό της εκπομπής, αφού αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μέσα από τα στοιχεία που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες και τις πληροφορίες που μετέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόρτζια Σιακαβάρα & Κωνσταντίνος Πλεύρης: Τα τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο στη Γλυφάδα - Είχε γείρει πάνω του και χαμογελούσε

Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζώρτζια Σιακαβάρα: "Λιώνει" στην αγκαλιά του - Οι τρυφερές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές;» - Η έντονη ενόχλησή του με τη δημοσιογράφο του Happy Day

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ντρέπομαι που το ακούω, τρίζουν τα κόκαλα εκατομμυρίων νεκρών...» - "Καταπέλτης" κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση Γέρμα - Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έβαλε ''φωτιές'' με το αισθησιακό τσιφτετέλι της - Το όλο νόημα τραγούδι που χόρεψε (Βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Στην αρχή είχε λίγο πλάκα, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής στη Φυλή διαψεύδει τον γάμο του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα