Ελένη Μενεγάκη: Στόλισε με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά - Η φωτογραφία δίπλα στο Χριστουγγενιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους

Είναι γεμάτο στολίδια

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ιδιαίτερα αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Μενεγάκη, μόλις χθες, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, μας αποχαιρέτησε μέσα από την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, που είναι οικοδέσποινα (δείτε εδώ τι είπε και μας συγκίνησε).

Οι γιορτινές μέρες γενικώς, για τους όλους σχεδόν τους ανθρώπους, είναι μία στιγμή ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Τα στολισμένα δέντρα και οι γεμάτοι με λαμπιόνια και στολίδια δρόμοι της Αθήνας, αλλά και των υπόλοιπων πόλεων τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, μας κάνουν πιο ενθουσιασμένους και πιο ευδιάθετους. Μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας εντάσσουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν αποτελεί εξαίρεση αυτών, και δε διστάζει να το δείχνει.

Μάλιστα, εκείνη τις περισσότερες μέρες, μέχρι να σταματήσει για τις γιορτές είχε πολύ διαφορετικές ενάρξεις στην εκπομπή της, υποδηλώνοντας έτσι τη χαρά της, αλλά και βγάζοντας προς τα έξω πιο εύθυμη, αλλά και πιο γοητευτική, και λαμπερή εκδοχή του εαυτού της (δείτε εδώ την πρόσφατη ιδιαίτερη έναρξη της εκπομπής της). Έτσι, λοιπόν αποφάσισε και σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, να δημοσιεύσει μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μας ευχηθεί για τις εορτές.

Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη με μία φωτογραφία κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

Το έλατο, που στόλισε η αγαπημένη παρουσιάστρια, φέτος για την εορτή των Χριστουγέννων, με την οικογένειά της είναι πράγματι υπερπαραγωγή. Έχει πάνω του πολλά στολίδια, τόσο πάνω στα κλαδιά του ίδιου του δέντρου, αλλά και κάτω από αυτό, ενώ είναι γεμάτο και με πάρα πολλά φωτάκια.

Εκείνη κάθισε με casual outfit στο πάτωμα της οικείας της, μπροστά από το δέντρο και φωτογραφήθηκε χαλαρή και χαμογελαστή, όπως φαίνεται στην εικόνα, που ανάρτησε στον προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα έγραψε, «Καλά Χριστούγεννα!».